CROSSWAY LOW ENTRY NATURAL POWER.

NATURE IS IN THE AIR

AUTOBUS KOJI PRIJEVOZ LJUDI ČINI ODRŽIVIM

Prednosti su naročito impresivne u pogledu razina čestica i emisije buke. Uz prirodni plin razine čestica iznose gotovo nula, a emisije NOx smanjene su za više od trećine. I razine buke upola su manje, što znači iznimno tihi rad za vozača, putnike pa i stanovnike.

100 % KOMPATIBILAN S BIOMETANOM

Dostupan i u izvedbi s pogonom na biometan, novi Crossway Low Entry Natural Power osigurava izvrstan ugljični otisak i predstavlja konkretan korak prema energetskoj tranziciji sa smanjenjem emisija do 95 %.

PAMETAN DIZAJN

Za izvanredno pametan dizajn ovog održivog vozila uvelike su zaslužni patentirani spremnici plina koji su integrirani u prostor krova. Taj kompaktni dizajn omogućuje novom Crossway Low Entry Natural Power da postigne najbolju visinu vozila u svojoj klasi, 3210 mm od kotača do krova, i zajamči maksimalnu stabilnost na cesti zahvaljujući niskom središtu gravitacije.

UKUPAN TROŠAK VLASNIŠTVA MEĐUGRADSKOG AUTOBUSA I FUNKCIONALNOST GRADSKOG AUTOBUSA

Novi Crossway Low Entry Natural Power osmišljen je za rastuće prigradske potrebe, a pogoni ga motor Cursor 9 NP s 360 KS za visoke performanse i niske emisije. 

Ove nove značajke omogućuju novom Crossway Low Entry Natural Power da lako postigne izvrsne performanse čak i u složenim gradskim okruženjima s ograničenim prometnim područjima.

 


Otkrijte više