NEW DAILY MINIBUS
​CHANGE YOUR
​BUSINESS PERSPECTIVE​

TO MINIBUS ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Το Daily Minibus συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός Daily: από την προηγμένη συνδεσιμότητα και την υποβοηθούμενη οδήγηση, στο μοναδικό στην κατηγορία αυτόματο κιβώτιο HI-MATIC, με το βελτιστοποιημένο κόστος κτήσης και την αξιοπιστία, έως την ευελιξία που είναι τo σήμα κατατεθέν αυτής της οικογένειας οχημάτων.

Το Daily αξιοποιεί τη συνδεσιμότητα προκειμένου να αποκαλύψει ένα ολόκληρο νέο κόσμο υψηλών προσωποποιημένων υπηρεσιών, ειδικά σχεδιασμένων ώστε να καταστήσουν τις δυνατότητες του οχήματος αντάξιες των απαιτήσεών σας.

TO <span style="color: rgb(52, 102, 205);">MINIBUS </span> ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DAILY MINIBUS


380
περίπου διαρρυθμίσεις διατίθενται από το εργοστάσιο

4
κινητήρες

Μέχρι 22
επιβάτες

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ <span style="color: rgb(52, 102, 205);">ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.</span><br> ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ DAILY ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ DAILY ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ.

Η μεγάλη γκάμα των Daily, που μπορεί να μεταφέρει μέχρι 22 επιβάτες, διασφαλίζει το ότι υπάρχει ένα μοντέλο για κάθε μεταφορική ανάγκη επιβατών:

  • Τουριστική χρήση για ταξίδια με άνεση και στιλ
  • Υπεραστική χρήση με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα επιβατών της κατηγορίας
  • Λεωφορεία από και προς αεροδρόμια και ξενοδοχεία
  • Σχολικά λεωφορεία ειδικά σχεδιασμένα για τη μεταφορά μαθητών


ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ DAILY ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Η ευρεία γκάμα των λεωφορείων Daily μπορεί να ικανοποιήσει μια μεγάλη ποικιλία απαιτήσεων για διαφορετικές επιβατικές γραμμές.

Τουριστική χρήση για ταξίδια με άνεση και στιλ, υπεραστική χρήση με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα επιβατών της κατηγορίας, λεωφορεία για μεταφορές από/ προς αεροδρόμια και ξενοδοχεία, και σχολικά λεωφορεία ειδικά σχεδιασμένα για τη μεταφορά μαθητών.

Συνολικά, το νέο Daily είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 380 εργοστασιακές εκδόσεις για ολοκληρωμένα μοντέλα, τα οποία προκύπτουν μέσα από ένα συνδυασμό προϊοντικών μεταβλητών: τύπος μεταξονίου, μικτά βάρη, διαφορετική ισχύς, κιβώτια, αναρτήσεις και ύψη.

ΔΥΝΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΟ
Το νέο Daily είναι πιο δυνατό και περιβαλλοντικά φιλικό, με το νέο κινητήρα 210ΗΡ που προσφέρεται σε μια επιλογή από διαφορετικούς τύπους: Πετρέλαιου και Φυσικού Αέριου.

Η ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ DAILY
Με το καινοτόμο στιλ του εξωτερικού του και τα νέα εσωτερικά, οι επιβάτες ταξιδεύουν σε ένα όμορφο περιβάλλον απολαμβάνοντας πολυτελή άνεση.


Daily minibus range 2019

Η Τεχνολογία στην υπηρεσία σας.
Ομαλή και ελκυστική
Η νέα Ηλεκτρική Υποβοήθηση Διεύθυνσης εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια και απόκριση στους χειρισμούς του τιμονιού από τον οδηγό, μειώνοντας τη δύναμη που απαιτείται για το στρίψιμο του τιμονιού και προσφέροντας μια ομαλή οδηγική εμπειρία. Επίσης, εξασθενεί/μειώνει τους κραδασμούς και αντισταθμίζει τις πλαγιολισθήσεις και την απώλεια ζυγοστάθμισης των τροχών, παρέχοντας μια εξαιρετική αίσθηση ευστάθειας και ελέγχου. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μοναδική λειτουργία City με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, για ακόμα μεγαλύτερη μείωση της δύναμης που χρειάζεται για το στρίψιμο του τιμονιού, σε βαθμό έως και 70%, προσφέροντάς σας την απόλυτη οδηγική απόλαυση ακόμα και όταν οδηγείτε στους συνωστισμένους δρόμους του κέντρου της πόλης.
Αξεπέραστη Οδηγική Άνεση και Εργονομία
Ολόκληρο το σύστημα διεύθυνσης του Daily έχει επανασχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια εμπειρία διαβίωσης στο όχημα σχεδόν παραπλήσια με αυτήν ενός επιβατικού αυτοκινήτου. Μπορείτε να κάνετε αξονικές και γωνιακές ρυθμίσεις στο τιμόνι και να ρυθμίσετε την ιδανική θέση οδήγησης για καλύτερη άνεση και εργονομία. Το μειωμένο σε μέγεθος δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών φέρνει μια μεγάλη γκάμα χειριστηρίων στις άκρες των δαχτύλων σας και αφήνει μεγαλύτερο ελεύθερο χώρο για τα πόδια, αυξάνοντας τη συνολική σας άνεση. Στα μποτιλιαρίσματα κατά τις ώρες αιχμής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Σύστημα Υποβοήθησης σε Πυκνή Κυκλοφορία (Queue Assist) με το απλό πάτημα ενός κουμπιού και ξεχάστε, το άγχος κατά την οδήγηση στις ώρες αιχμής!

Εύκολη και Σαφής Αλληλεπίδραση με το όχημα
Η νέα έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης του πίνακα οργάνων παρέχει μια φιλική προς το χρήστη, διαισθητική διασύνδεση που κάνει εξαιρετικά εύκολη την αλληλεπίδρασή σας με το Daily και την πρόσβασή σας σε πραγματικό χρόνο με όλες τις κυριότερες ρυθμίσεις και πληροφορίες που χρειάζεστε για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του οχήματός σας.
Ασφάλεια και αποδοτικότητα με την παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο
Το Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών εμφανίζει την πίεση κάθε ελαστικού σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του πίνακα οργάνων, για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Daily κινείται πάντα με την ιδανική πίεση ελαστικών. Αυτό όχι μόνο εξασφαλίζει ασφαλέστερη οδήγηση, αλλά σας βοηθά επίσης να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου.
HI-CONNECT: Το νέο σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας
Το Daily είναι εξοπλισμένο με ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει οθόνη 7", ραδιόφωνο DAB, Driving Style Evaluation, αναγνώριση φωνής, σύστημα πλοήγησης Tom Tom® για αυτοκίνητα και φορτηγά και βιντεοκάμερα οπισθοπορείας. Μπορείτε εύκολα να φέρετε την ψηφιακή σας ζωή στο όχημα σας με το Apple CarPlay και το Android Auto™, τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε mirroring της συσκευής σας και να απολαμβάνετε τις εφαρμογές σας με απόλυτη ασφάλεια ενώ οδηγείτε.
LED Υψηλής ορατότητας
Τα νέα φώτα Full LED βελτιώνουν σημαντικά την ορατότητα και την αντίληψη των εμποδίων κατά 15% χάρη σε μια πολύ πιο ευκρινή δέσμη φωτός με μεγαλύτερη εμβέλεια. Από τη μία, προσφέρουν μια εντυπωσιακή νέα πρόταση σχεδιαστικού στιλ, ενώ, από την άλλη, εξασφαλίζουν σημαντική οικονομία όσον αφορά το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας του οχήματος, καθώς τα φώτα LED έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Απολαύστε οδήγηση χωρίς περισπασμούς και χωρίς δυσκολίες.
Άνεση και αποδοτικότητα παρκαρίσματος
Το νέο Ηλεκτρικό Φρένο Στάθμευσης συμπλέκεται αυτόματα όταν παρκάρετε και αποσυμπλέκεται επίσης αυτόματα όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Έτσι, στις αποστολές εντός πόλης που περιλαμβάνουν πολλές στάσεις, όπως είναι η παράδοση δεμάτων, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο λύνοντας και τραβώντας το χειρόφρενο. Αυτό όχι μόνο μειώνει την κούραση του χεριού και τις ενοχλητικές επαναλαμβανόμενες κινήσεις, αλλά βελτιώνει και την παραγωγικότητά σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 5 ώρες το μήνα – αδιαμφισβήτητο όφελος για την κερδοφορία σας. Επιπλέον, με την κατάργηση του χειρόφρενου ελευθερώνεται χώρος στην καμπίνα, επομένως μπορείτε να μετακινείστε πιο άνετα.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα Daily για κάθε επιχείρηση

DAILY BLUE POWER

Η γκάμα Daily Blue Power αφορά επαγγελματικά οχήματα και λεωφορεία που κινούνται με εναλλακτικά καύσιμα.

Για την μεταφορά επιβατών, το Daily Blue Power καλύπτει μια ευρεία ποικιλία χρήσεων: οχήματα μεταφοράς σε κεντρικά αστικά περιβάλλοντα, μεταφοράς μαθητών, και υπηρεσίας γραμμών.

DAILY <span style="color: #3466cd;">BLUE POWER</span>
Διάλεξε κινητήρα για το Minibus Daily
Κινητήρας FIA 2.3 lt, Βαρέως ΧρήσηςΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ
160
ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ (hp)
156 (116 kW)
ΡΟΠΗ (Nm)
380*
ΤΟΥΡΜΠΟ e-VGT
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

HI-MATIC*Compressed Natural Gas
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy DutyΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ 180
210
ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ (hp) 180 (134 kW)
210 (156 kW)
ΡΟΠΗ (Nm) 430
470
ΤΟΥΡΜΠΟ VGT
e-VGT
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ HI-MATIC / MANUAL
HI-MATIC


VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty CNG*


ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

NP

ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ (hp)

136 NP
(101 kW)
ΡΟΠΗ (Nm)

350

ΤΟΥΡΜΠΟ
WG

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

HI-MATIC /
MANUAL
* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.Daily ADAS
Προηγμένα Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού (ADAS)
Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας με απόλυτη ασφάλεια. Το Daily VAN με το Προηγμένο Σύστημα Υποστήριξης οδηγού (ADAS), μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων στους αυτοκινητόδρομους και τους συνωστισμένους δρόμους των πόλεων, σας βοηθά σε δύσκολες περιστάσεις και σας απαλλάσσει από το στρες της οδήγησης σε συνθήκες έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης – προς όφελος της ποιότητας ζωής σας μέσα στο όχημα, αλλά και της επιχείρησής σας.
Προηγμένο Σύστημα Φρένων Έκτακτης Ανάγκης (AEBS)
Το Προηγμένο Σύστημα Φρένων Έκτακτης Ανάγκης (AEBS) φροντίζει ώστε να είστε πάντα ασφαλείς ανιχνεύοντας το ενδεχόμενο σύγκρουσης με ένα προπορευόμενο όχημα και παρέχοντας αυτόνομο φρενάρισμα. Σε συνθήκες έντονης κυκλοφορίας, το City Brake PRO σας βοηθά να αποφεύγετε συγκρούσεις όταν οδηγείτε με πολύ χαμηλή ταχύτητα, έως 5 km/h.
Οδήγηση Χωρίς Στρες
Στα μποτιλιαρίσματα κατά τις ώρες αιχμής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Σύστημα Υποβοήθησης σε Πυκνή Κυκλοφορία (Queue Assist) με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Ξεχάστε, λοιπόν, το άγχος κατά την οδήγηση στις ώρες αιχμής.
Προσαρμοζόμενο Cruise Control
Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας πορείας ώστε να κρατάει απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα.
Προενεργό Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας
Παραμείνετε στη λωρίδα σας με το Προενεργό Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας, το οποίο σας επαναφέρει στο κέντρο της λωρίδας σε περίπτωση που αρχίσετε να παρεκκλίνετε από αυτή.
Σύστημα Υποβοήθησης Οδήγησης Σε Συνθήκες Εγκάρσιων Ρευμάτων Αέρα
Οι αισθητήρες ενεργοποιούν τα φρένα στην πλευρά του οχήματος που δέχεται το ρεύμα αέρα, εξασφαλίζοντας την ευστάθειά του και την ασφάλειά σας.
Σύστημα Ελέγχου Κατάβασης
Το Σύστημα Ελέγχου Κατάβασης (HDC), διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα χειριζόμενο αυτόνομα τα φρένα, για να σας βοηθήσει να οδηγείτε σε κατηφόρες αργά και με ασφάλεια.

ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ
Λειτουργική σχεδίαση σε συνδυασμό με την καλύτερη οδηγική εμπειρία στην κατηγορία
Το νέο εμπρόσθιο πλέγμα επεκτάθηκε ώστε να αυξάνεται ο αερισμός ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται η μηχανή και το ψυγείο. Παράλληλα, όλο το σύστημα οδήγησης ξανασχεδιάστηκε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Υποβοηθούμενη οδήγηση και αυξημένη ασφάλεια
Το νέο Daily ενσωματώνει μια ευρεία γκάμα συστημάτων Υποβοηθούμενης Οδήγησης, προκειμένου να παρέχει αυξημένη ασφάλεια για επιβάτες και οδηγό.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ένας κόσμος νέων υπηρεσιών
Το νέο Daily, για άλλη μία φορά, σπάει όλα τα ρεκόρ στη συνδεσιμότητα και βάζει το όχημα σε συνεχή επαφή με την αίθουσα ελέγχου της IVECO, παρέχοντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Daily Minibus

Brochure Daily Minibus