​UUSI DAILY ELECTRIC.
NOLLAPÄÄSTÖINEN MINIBUSSI

​Uusi Daily Electric on ainutlaatuinen ajoneuvo, jonka alan laajin versiovalikoima mahdollistaa käytön myös kaupungeissa, joissa on erittäin tiukat liikennerajoitukset.

Sen akunkesto on optimoitu kaikkiin sääolosuhteisiin, ja uudella nopealla lataustavalla lataus kestää vain kaksi tuntia. 

Sen tehokkuutta lisää entisestään Eco-Power-ajotila ja hyötyjarrutuksen strategiat.

 

TÄYSIN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Ainutlaatuinen nollapäästöinen ajoneuvo, joka toimii 100-prosenttisesti sähköllä.

Huipputehokas akkujärjestelmä ja apuelektroniikan käyttö yhdistettynä täysin kierrätettäviin akkuihin tekee ajoneuvosta täydellisen ympäristöystävällisen.

 

LUOKKANSA JOHTAVAA TEHOKKUUTTA

Uskomaton autonomia saavutetaan uusilla tehokkuutta lisäävillä ominaisuuksilla kuten ajotilan valinnalla, uusilla hyötyjarrutuksen strategioilla ja akun suorituskyvyn optimoinnilla kaikkiin sääolosuhteisiin.

 

TODISTETTUA MONIPUOLISUUTTA 

Daily Minibus Electric, valmiina jokaiseen tehtävään nollapäästöillä.

Akut voidaan sijoitella lukuisilla eri tavoilla, minkä ansiosta Daily Electric sopeutuu monenlaisiin työympäristöihin – kaupunkien keskustoista edestakaisliikenteeseen ja taksipalveluihin.

 

IHANTEELLINEN LIIKEKUMPPANI

Seitsemän tuuman irrotettava pöytä, ainutlaatuinen elektroninen kojelauta ajoneuvon tiedonhallintaa varten sekä Ivecolle tehty TomTom® Bridge -navigointiteknologia tekevät Daily Electric-mallista ihanteellisen liikekumppanin.