​DAILY NATURAL POWER
KESTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ

​Ensimmäistä kertaa Natural Power -voimanlähteeseen on yhdistetty HI-MATIC-automaattivaihteisto, joka tekee Daily Minibus Natural Power -mallista luokkansa parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden suhteen.
Se tarjoaa saman kestävyyden, suorituskyvyn ja luotettavuuden kuin dieselajoneuvo, mutta lisää mukavuutta ja polttoainetaloudellisuutta erittäin alhaisen saastuttavuuden ja vähäisten CO2-päästöjen ansiosta.
Ajoneuvo on saatavilla myös biometaanikäyttöisenä, mikä vähentää CO2-päästöjä 95 prosenttia.

 

PARASTA MUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA

Ainutlaatuinen 8-vaihteinen HI-MATIC-automaattivaihteisto on suunniteltu varmistamaan suurin mahdollinen suorituskyky, pienet juoksevat kulut, lyömätön mukavuus ja ensiluokkainen vaihteiden vaihto – tämä kaikki pienentyneen polttoaineen kulutuksen lisäksi.

 

VERTAANSA VAILLA OLEVAA SUORITUSKYKYÄ

Daily Minibus Natural Power tuottaa Natural Power -teknologiansa ansiosta saman suorituskyvyn ja kytkentävasteen kuin vastaava dieselajoneuvo.

3,0 litran moottori selviytyy kaikista tehtävistä 136 hevosvoimallaan ja 350 Nm:n vääntömomentillaan.

 

EI RAJOITUKSIA KAUPUNKIALUEILLA

Merkittävä melutason alentuminen (4 dB hiljaisempi kuin vastaava dieselajoneuvo) tekee ajoneuvosta erittäin hiljaisen ja puhtaasti käyvän ajoneuvon, mikä on suuri etu kaupunkien vähäpäästöisillä alueilla.


ERINOMAISTA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA 

Daily Minibus Natural Power hyötyy maakaasun huomattavasti alhaisemmasta myyntihinnasta, jonka vuoksi kilometrikustannukset ovat erittäin kilpailukykyiset ja jopa 35 prosenttia halvemmat dieseliin verrattuna.