URBANWAY

URBANWAY edustaa kaupunkibussien viimeisintä sukupolvea ja Euro VI -mallistomme ensimmäistä ajoneuvoa. Tämä helposti sisään astuttava malli on saatavilla 10,5, 12 ja 18 metrin pituisena kahdella, kolmella tai neljällä ovella.

URBANWAY tunnistetaan matkustajien ja kuljettajan mukavuuteen, ajoneuvon tilavuuteen, pituusvalikoimaan, matkustamon pohjaratkaisuun ja tuottoisuuteen liittyvistä korkeista standardeistaan.

LED-valaistusjärjestelmä (merkkivalot, päiväajovalot, takavalot, vilkut, sivuvalot, äärivalot) tarjoaa pitkän käyttöiän, alhaisen energiankulutuksen ja huomattavasti harvemman huoltotarpeen.

URBANWAY toivottaa matkustajat tervetulleiksi uudella tavalla uusien ergonomisten ja helposti käytettävien istuinten sekä korotetun sisäkaton ansiosta.

URBANWAY sisävalaistus sisältää; vasemman- ja oikeanpuoleiset LED-tuplavalonauhat, jotka jatkuvat bussin etuosasta takaosaan asti tarjoten tasaisen valaistuksen koko matkustamossa. Uudet täysin LED-valaistuksella varustetut valaistusvaihtoehdot voidaan ottaa käyttöön URBANWAY-bussin sisätilojen mukauttamiseen. URBANWAY tarjoaa korkealaatuista ilmastointimukavuutta, jossa yhdistyvät tehokkuus, nopeus ja lämpötilan tasaisuus. Ilmastointikanavat on suunniteltu täysin uudelleen ilmastoinnille omistetuilla, ovien ilmavaippoja pitkin tiivistetyillä putkilla, joilla ilmavirtaa nostetaan yli 50 %:lla.

Lue lisää

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
Malli
Tekniset tiedot