​Iveco toimii kaikissa viidessä maanosassa, joissa yhtiöllä on tehtaita ja tutkimuskeskuksia.

Iveco työllistää yli 28 000 työntekijää ja se toimii kaikissa viidessä maanosassa: 27 tehdasta sijaitsevat 16 maassa, ajoneuvoissa on huippuluokan teknologiaa ja niitä kehitetään 6 tutkimuskeskuksessa. 

Laaja jälkimarkkinointiverkosto takaa tukipalvelun kaikilla niillä alueilla, joilla Iveco- ajoneuvoja käytetään.

Tehtaat

Käyttävät uusinta tekniikkaa ja valmistusmenetelmiä korkealuokkaisen tuotteen valmistamiseksi ja tarjotakseen työntekijöilleen mahdollisimman hyvän työympäristön. Tämän seurauksena kaikki tehtaat ovat saaneet ISO 9001 - vision 2000 (laadunhallinta) ja ISO 14000 (ympäristönhallinta) -sertifioinnin.

Tutkimus- ja kehityskeskukset

Keskukset sijaitsevat ympäri maailman ja ne edustavat Ivecon panostusta tekniikkaan ja tuotteisiin. Tämän sijoituksen tarkoituksena on tarjota markkinoille ajoneuvoja, joissa on yhä parempi suorituskyky, alhaiset käyttökulut ja korkeat ympäristöstandardit – ne täyttävät uusien ympäristömääräyksien vaatimukset usein etukäteen.

Markkinointi ja palveluverkosto

Ivecon maailmanlaajuinen jakelu- ja palveluverkosto kattaa viisi maanosaa, yli 2 000 myyntipistettä ja noin 5 000 huoltopistettä. Verkosto perustuu kokeneisiin ammattilaisiin, jotka tarjoavat asiakkaille korkealuokkaisen ammattitaidon.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: aa00f19e-09c2-8089-73e1-a0f931de5464.