​​​​​​​IVECO DAILY EURO 6, TEHOKASTA MUKAVUUTTA

Nauti työympäristöstäsi

Uuden IVECO Daily Euro 6:n kanssa voit rentoutua mukavassa ohjaamossa tietäen, että työ tulee tehokkaasti ja turvallisesti tehdyksi ajoneuvostasi käsin.
Uusi DAB-radio on integroitu kojelautaan ja se tarjoaa kaikki DAB- ja FM-radioiden pääominaisuudet, mainitaksemme muutaman: radiokanavan valinta nimellä, kuuntelemasi ohjelman tai kappaleen nimen lukumahdollisuus, asettaminen vastaanottamaan tie- ja säätiedotuksia, muistiin ohjelmoitavissa 15 radiokanavaa.
Helposti luettava, uudelleen suunniteltu ryhmä ja todistetusti ergonomiset kojelaudan ohjaimet, joissa kaikki on käden ulottuvilla ja oikealla paikallaan, tekevät ajamisesta helposti turvallista ja mukavaa.
Ovipaneeli on suunniteltu uudelleen ja siinä on avolokero, jossa voit pitää vaikkapa ensiapupakkausta. Ohjaamossa on 18 kätevää säilytyslokeroa,joissa voit säilyttää henkilökohtaiset tavarasi ja työhön liittyvät materiaalisi lähellä ja järjestyksessä.​

a_CTA_Kampagne_FI.png
Kojelaudan ja ovipaneeleiden viimeistely on saatavilla myös täysin mustana niille, jotka haluavat jotain ainutlaatuista, ja tyylikkäänä kaksi värisenä sinimustana versiona, joka on suunniteltu täydessä harmoniassa ohjaamon istuinten verhoilun kanssa.
Tämän lisäksi IVECO Dailyn uusi ohjaamo on hiljaisempi, jopa 4 desibeliä hiljaisempi, mikä on parantanut puheentunnistusta 8 %:a.

Lataa