STRALIS XP

TCO2-voittaja pitkille matkoille

STRALIS XP on suunniteltu toimimaan pitkillä matkoilla – pienemmällä polttoainekulutuksella. Se on suunniteltu tarjoamaan huipputason taloudellisuutta ja suorituskykyä pitkillä matkoilla ja se parantaa polttoainetehokkuutta ja laskee TCO-kustannuksia edistyneen teknologian ja uudenlaisen tuotekonseptin avulla.
STRALIS XP on täydellinen kuorma-auto pitkille matkoille: todellinen polttoaineen säästäjä, jossa kaikkia kulutukseen vaikuttavia tekijöitä voidaan hallita. Tätä tukevat myös IVECOn ainutlaatuiset CO2-päästöjen ja TCO-kustannusten laskemiseen tähtäävät palvelut. 

Tarjoamme markkinoiden parhaan tuotteen ja palveluiden yhdistelmän, joka kattaa 2/3 ajoneuvon omistamisen kokonaiskustannuksista (TCO, Total Cost of Ownership) ja on kuljetusalan markkinoiden kattavin kuorma-autoratkaisu.
Polttoainesäästöt ovat kaikkiaan 11 % tuotteen ja 3 % palveluiden osalta. Kaikki tekijät huomioiden (polttoaine, huollot, lisäarvo ja käyttöaika), STRALIS XP laskee pitkillä matkoilla käytettävän ajoneuvon TCO-kustannuksia 5,6 %.
STRALIS XP:n kaikki polttoainetehokkuuteen liittyvät ominaisuudet tarjotaan vakiona:
SMART EGR, palamisen tehokkuutta parantava järjestelmä, erittäin tehokas pitkillä matkoilla,
ÄLYKKÄÄT APULAITTEET,
moottorin pienempi kitka,
IVECO HI-CRUISE, mm. ennakoiva vakionopeudensäätö, eco-roll ja ennakoiva vaihteen vaihto samassa paketissa,
ECOSWITCH nopeuden ja vääntömomentin rajoitin,
optimoitu taka-akselin suhde,
matalan vierintävastuksen eko-renkaat,
ainutlaatuinen KÄYTTÖAIKATAKUU
IVECOn POLTTOAINEKONSULTOINTIPALVELUT, mukaan lukien ÄLYKÄS TCO2-RAPORTOINTI ja TCO2-NEUVONTA.

a_CTA_Kampagne_FI.png

 

STRALIS-kuorma-autossa jotkin ominaisuudet ovat valinnaisia: IVECO HI-CRUISE ennakoiva GPS, uudet “ triple A” eko-renkaat, HI-LED taka-valot, IVECONNECT + AJOTYYLIN ARVIOINTI, ÄLYKÄS TCO2-raportointi, TCO2-NEUVONTA, KÄYTTÖAIKATAKUU (enint. 4 vuotta), ELEMENTS M&R -sopimus, TCO2-AJOKURSSIT, kaluston hallintapalvelut, rengaspalvelut (M&R-sopimus pakollinen). STRALIS XP kuorma-autossa on vakiona kaikki polttoainetta säästävät ominaisuudet.

Lataa