STRALIS

IVECO STRALIS kuorma-auto vie tuottavuuden ja kannattavuuden uudelle tarjolle ajoneuvolla, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkien kuljetusyritysten tarpeita.

Uuden STRALIS-kuorma-auton voimansiirto on suunniteltu kokonaan uudelleen, moottorista renkaisiin; uusi sähköinen ja elektroninen arkkitehtuuri, luokkansa paras vaihteisto, uusi taka-akseli ja jousitus. Lisäksi se tarjoaa uusinta teknologiaa: siinä on ennakoiva GPS ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan tehokkuutta, polttoainetaloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Kaikki uudet ominaisuudet parantavat tosielämän kuljetustoiminnan kannattavuutta ja tuottavuutta.

Uuden malliston molemmat mallit tarjoavat suorituskykyä, tehokkutta ja matalat päästöt käytössä kuin käytössä.

a_CTA_Kampagne_FI.png

PITKÄN MATKAN KULJETUKSET

STRALIS XP on kehitetty erityisesti pitkän matkan kuljetuksia ajatellen, ja se tarjoaa mm polttoainetehokkuuden parannuksia kuten SMART EGR, optimoitu taka-akselin suhde, eko-renkaat ja uudet polttoainekonsultointipalvelumme. Se on varustettu myös ennakoivalla IVECO HI-CRUISE GPS-järjestelmällä, joka ohjaa vakionopeutta, vaihteiden vaihtoa ja eco-roll-toimintoa yhdistämällä ajoparametrit ja huippulaadukkaan GPS-karttateknologian.

KAUPUNKIKULJETUKSE

STRALIS tarjoaa oikeat ratkaisut kaikkiin kunnallisiin, pienimuotoiseen rakentamiseen liittyviin ja kaupunkikuljetuksiin. Näitä ovat mm. HI-STREET ja HI-ROAD lyhyet tai keskimittaiset ohjaamot sekä laaja valikoima matalapäästöisiä ja hyvällä vääntömomentilla varustettuja moottoreita eri teholuokissa.

VAARALLISTEN AINEIDEN KULJETUS

STRALIS soveltuu täydellisesti tähän käyttötarkoitukseen, kiitos painon vähentämiseen liittyvien teknisten ratkaisujen ja ADR-sopimuksen ehtojen tarkan noudattamisen. Lisäksi HI-SCR-järjestelmä tarjoaa kiistattoman edun: koska aktiivista regenerointia ei käytetä ja pakokaasun lämpötila on matalampi, se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esim. lentokentillä, laivoilla, tunneleissa, jalostamoilla ja polttoaineen lastauspaikoilla.

ALUEELLISET KULJETUKSET

STRALIS tarjoaa erinomaista, polttoainetehokasta suorituskykyä myös keskipitkillä kuljetusmatkoilla, kiitos kattavien polttoaineen käyttöä tehostavien toimintojen, jotka sopeutuvat täydellisesti niin ajoneuvon kuin tehtävänkin ominaisuuksiin. Ennakoiva IVECO HI-CRUISE -GPS-järjestelmä on STRALIS XP:n vakiovaruste, ja se voidaan tilata lisävarusteena STRALIS-kuorma-autoon. 

a_CTA_Kampagne_FI.png