IVECO S-WAY
VAIHDA UUDELLE
VAIHTEELLE

KUIN TOINEN KOTISI

Täysin uuden ohjaamon, erinomaisen polttoainetehokkuuden sekä edistyneen tekniikan ja liitettävyyden ansiosta IVECO S-WAY -rekka on kokonaisvaltainen kuljetusratkaisu, joka on suunniteltu takaamaan kuljettajalle täydelliset ohjaamo-olosuhteet ja omistajalle kilpailukykyä ja kokonaiskäyttökustannuksia hyödyttäviä ratkaisuja.

Se on jokaisen kuljettajan unelmarekka, sillä se on suunniteltu kuljettajan tarpeita ajatellen. Sen uusi ohjaamo on tilava, eikä siinä ole säästelty mukavuusvarusteissa tai edistyneessä tekniikassa. Se todellakin on kuin toinen kotisi. IVECO S-WAY on liitettävyyttä 100-prosenttisesti hyödyntävä rekka, joka vie kalustonhallinnan ja ohjaamon olosuhteet uudelle aikakaudelle. Sen edistyneen liitettävyyden ansiosta kuljettajat ovat aina yhteydessä kaluston hallinnoitsijaan, IVECOn asiantuntijatukeen ja jälleenmyyjäverkostoon. Kuljettajat eivät siis koskaan ole yksin tien päällä.

IVECO S-WAY. VAIHDA UUDELLE VAIHTEELLE


IVECO S-WAY

Entistä parempi aerodynaaminen
suorituskyky & muotoilu

@Titolo

Täysin uusi ohjaamo vie aerodynaamisen suorituskyvyn uudelle tasolle parantaen ajoneuvon polttoainetehokkuutta jopa 4 prosenttia.

Ohjaamo on uudistettu perusteellisesti, jotta se toisi asiakkaalle mahdollisimman paljon hyötyjä aina polttoainetehokkuudesta ja matalammista kokonaiskäyttökustannuksista (TCO) parempaan ajoturvallisuuteen.

Ohjaamon ulkopuolen jokainen yksityiskohta on harkittu huolella ilmanvastuksen minimoimiseksi.

  • uusi katto sulautuu täydellisesti ajoneuvon etuosaan
  • eturistikossa on korkeat kulmat ja sivuvakaimet
  • uudessa moniosaisessa puskurissa on integroidut deflektorit
  • optimoitu aerodynamiikkapaketti ja sivuhelmat kumisilla jatkeilla
  • Full LED -ajovalot
  • ovien uudessa muotoilussa niitä on laajennettu toiselle portaalle saakka
  • integroitu pysäköintijäähdytin

IVECO S-WAY on kehitetty kuljettajaa ajatellen. Uudistettu ohjaamo on suunniteltu ja vahvistettu niin, että voidaan varmistaa korkea passiivisen turvallisuuden taso.

Uuden muotoilun, yksiosaisten sivuikkunoiden ja taustapeilien ansiosta kuljettajalla on myös huomattavasti parempi suora näkyvyys.

Ensiluokkaiset ohjaamo- ja
työskentelyolosuhteet

@Titolo

IVECO S-WAY -ohjaamo on uudistettu kokonaan.

Suunnittelussa on keskitytty kuljettajaan, jotta tälle voidaan tarjota ensiluokkaiset ohjaamo-, ajo- ja työskentelyolosuhteet. Ohjaamon uusi kokoonpano luo tilavan ympäristön, jossa kuljettajalla on runsaasti hyvin järjesteltyä tilaa, erinomainen ergonomia sekä mukava ja käytännöllinen nukkumatila.

Säädettävän istuimen ansiosta kuljettajan on mahdollista säätää istuin täydelliselle korkeudelle ja sopivalle etäisyydelle monitoimisesta ohjauspyörästä, jonka alaosa on tasareunainen. Näin kuljettaja varmistaa tarvitsemansa jalkatilan.

Painikkeiden ergonomisen sijoittelun ansiosta kaikki päätoiminnot ovat helposti käden ulottuvilla.

Kojelauta ja keskikonsoli on suunniteltu uudelleen käyttömukavuuden- ja tehokkuuden parantamiseksi.  Uusi Start/Stop-painike ja paikka sähköiselle avaimelle, johon on integroitu kaukosäädin, löytyvät nyt kätevästi kojelaudasta vaihteiden läheltä.

Uusi tietoviihdejärjestelmä äänentunnistuksella, DAB-radiolla ja navigointikartoilla auttaa kuljettajaa ottamaan digitaaliset sisällöt mukaansa ohjaamoon älypuhelimen peilaavilla toiminnoilla Apple CarPlayn ja Android Auto™n välityksellä.

Ympäri ohjaamoa on tilavia säilytyslokeroita, joiden ansiosta kuljettajalla on riittävästi säilytystilaa. Nukkumatila on suunniteltu uudelleen, jotta kuljettajalla olisi mahdollisimman mukavat oltavat. Alue on sekä toiminnallinen että mukava uuden symmetrisen asettelun, hyvin järjestetyn säilytystilan, USB-liitäntöjen ja eri ohjainten ansiosta. Uudistetun katon ansiosta ohjaamon keskellä on mukava 2,15 metrin seisomakorkeus. 

Ohjaamon lämpötila pysyy aina täydellisenä ilmastointijärjestelmän, integroidun pysäköintijäähdyttimen ja lämmitysjärjestelmän ansiosta.

Uusi liitettävyyden
maailma

@Titolo

IVECO S-WAY esittelee liitettävyyden uuden maailman, joka tukee logistiikkaoperaatioita ja kalustonhallintaa optimoimalla ajoneuvon käytettävyysaikaa, polttoainetehokkuutta ja kokonaiskäyttökustannuksia (TCO) sekä auttamalla kuljettajaa toimimaan vaivattomasti ja tehokaasti ja parantamalla ohjaamon olosuhteita ja ajokokemusta.

IVECO S-WAYn liitettävyyden ansiosta ajoneuvo on suoraan yhteydessä IVECOn ohjaushuoneeseen ja tarjoaa reaaliaikaista tietoa, jonka avulla voidaan maksimoida ajoneuvon käytettävyysaika ja tuottavuus. Jotta kuljettajat voisivat toimia tehokkaasti ja sujuvasti, on IVECO S-WAYn liitettävyyttä kehitetty myös kuljettajaa ajatellen.

Uusi IVECO EASY -sovellus on suunniteltu helpottamaan ohjaamon olosuhteita. Sovelluksen avulla kuljettaja voi säätää ohjaamon ja ajoneuvon hallinnan toimintoja mobiililaitteellaan. Lisäksi kuljettaja voi käyttää sovellusta ottaakseen yhteyttä Non Stop -tukeen, tarkkaillakseen etädiagnostiikkatietoja ja katsellakseen ajotyylin arviointijärjestelmätyökalua.

Moottorin suorituskyky
& kestävyys

@Titolo

IVECO S-WAY tarjoaa laajan valikoiman EURO VI-D diesel- ja maakaasu -moottoreita kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Dieselmoottorit (kolme eri moottoritilavuutta, tehoarvot 330–570 hv) ja Natural Power -moottorit (kaksi eri moottoritilavuutta, tehoarvot 340–460 hv) tarjoavat luokkansa parhaat tehot.


POLTTOAINETTA SÄÄSTÄVÄT LAITTEET

  • Älykäs EGR -järjestelmä parantaa palamistehokkuutta optimoimalla ruiskutusennakkoa ja alentamalla kulutusta.
  • Moottorin älykkäät apulaitteet eivät hukkaa energiaa silloin, kun niitä ei tarvita.
  • Tyhjäkäynnin eston ansiosta moottori sammuu automaattisesti, kun ajoneuvo on ollut liian kauan tyhjäkäynnillä.

IVECOn ennakoiva HI-CRUISE GPS -ajojärjestelmä yhdistää ajoa avustavat toiminnot kuten eco-roll-toiminnon, ennakoivan vaihteenvaihdon ja ennakoivan vakionopeudensäädön alan uusinta GPS-kartoitusteknologiaa hyödyntämällä.


LUONNOLLINEN TIE

IVECO S-WAY NP maksimoi kaikista luontoystävällisimmän polttoaineen hyödyt parantaakseen ilmanlaatua, lieventääkseen ilmastonmuutosta ja pienentämällä omalta osaltaan ympäristön melusaastetta – ajoneuvon desibelit ovat Piek Quiet Truck -sertifikaatin mukaan vain 71 dB(A), kun ajoneuvo käy hiljaisen käymisen Silent Mode -tilassa yöaikaan tapahtuvissa kuljetuksissa.

IVECO S-WAY NP on markkinoiden ensimmäinen kaasukäyttöinen rekka, joka on suunniteltu erityisesti kansainvälisiin pitkän matkan kuljetuksiin. Sen toimintasäde on jopa poikkeukselliset 1600 km.