UUSI DAILY
MUUTA NÄKÖKULMASI
LIIKETOIMINTAAN
Saatavilla myös​​​​
DAILY-OHJAAMOALUSTA

VALITSE TÄYDELLISESTI LIIKETOIMINTAASI SOPIVAT PALVELUT

Daily tarjoaa laajan valikoiman palveluja, jotka voidaan räätälöidä tarkasti vaatimustesi mukaisesti, jotta ajoneuvosi pysyy liikkeellä huippukuntoisena ja voit saavuttaa terveitä tuloksia liiketoiminnassasi.

Ivecon palvelut

Daily vie räätälöinnin täysin uudelle tasolle liitettävyyden kautta. Sen tarjoamat reaaliaikaiset ajoneuvotiedot mahdollistavat räätälöidyt huoltosopimukset, jotka perustuvat Dailysi todelliseen käyttöön – täydellisesti liiketoimintaasi sopiva kumppani.

IVECON PALVELUT
Elements-palvelujen valikoimamme ansiosta voit yhdistellä äärimmäisen joustavasti liiketoimintaasi sopivan huoltosuunnitelmasopimuksen ja laajennetun takuun palvelut, joita voidaan täydentää lisäkattavuudella.
Huolto
 • Huolto
 • Voitelu
 • Öljyn ja nesteiden vaihto huolto- ja korjauskäsikirjan mukaisesti
Voimansiirto
 • Moottori
 • Polttoaineen ruiskutus
 • Vaihteisto
 • Voimansiirtoakselin ja akselin korjaukset
Voimansiirron ulkopuoliset
 • Komponentit, joita ei kateta voimansiirtoon sisältyen, esim. sähköjärjestelmä
Kulutusosat
 • Kytkin
 • Jarrupalat
 • Jarrulevyt
 • Jarrurummut
 • Rumpujen tiivisteet

IVECON palvelut

Valitse täydellisesti liiketoimintaasi sopivat palvelut
Ivecon palvelut

IVECO CAPITAL on Ivecon rahoituspalvelu, joka tarjoaa erilaisia rahoitus-, leasing-, vuokraus- ja oheispalveluita hyötyajoneuvoille. Paketteihin voidaan sisällyttää myös laajennettu takuu sekä huolto- ja korjauspalveluita ja erilaisia vakuutuksia.

Kaikki rahoituspaketit ovat räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi ja ne voidaan liittää kaikkiin ajoneuvoihin – uusiin, käytettyihin ja muunnosratkaisuihin.

IVECO CAPITAL tarjoaa asiantuntevia neuvoja, jotta asiakas löytäisi tuotteen, joka sopii parhaiten hänen yrityksensä taloudellisiin ja verotuksellisiin vaatimuksiin. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä IVECO-myyjääsi.

Ivecon palvelut

IVECO ASSISTANCE NON-STOP on puhelinsoiton päässä vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä, jotta sekä Dailysi että liiketoimintasi pysyisi liikkeellä.

IVECO NON-STOP on IVECOn älypuhelinsovellus, jolla voit ottaa yhteyttä IVECOon, jos ajoneuvosi lakkaa toimimasta. Voit lähettää tukipyynnön IVECOn asiakaspalvelukeskukseen napin painalluksella syöttämällä vain ajoneuvosi tiedot (valmiste- ja rekisterinumeron). Otamme pyyntösi hoitaaksemme välittömästi, aktivoimme lähimmän korjaamon ja seuraamme ajoneuvon korjausta. Sovelluksen kautta saat päivityksiä ajoneuvosi korjauksen edistymisestä.

IVECON ALKUPERÄISET VARAOSAT

Pitävät Dailysi liikkeellä luotettavasti sekä kustannustehokkaasti koko sen pitkän käyttöiän ajan.
Laaja valikoima kattaa uudet ja uusioidut osat sekä huoltosarjat ja telematiikkaratkaisut.

IVECO IVECOlla on seitsemän varaosavaraston verkosto, ja edistyneen tekniikan avulla toimitukset voidaan taata ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä koko Eurooppaan.

IVECON <span style="color: #3466cd;">ALKUPERÄISET VARAOSAT</span>
<span style="color: #3466cd;">IVECO-FANIKAUPPA</span>

IVECO-FANIKAUPPA

Valikoima IVECOn työ- ja vapaa-ajan vaatteita, paperitarvikkeita ja vimpaimia on tarjolla IVECON jälleenmyyjillä sekä IVECOn verkkokaupassa.