UUSI HI-TRONIX-VAIHTEISTO & HI-CRUISE INTEGROITU AJOJÄRJESTELMÄ

Ajotyyli, josta hyötyvät sekä kuskit että kaluston omistajat

HI-TRONIX-VAIHTEISTO

Uuden sukupolven 12-nopeuksinen HI-TRONIX-automaattivaihteisto elektronisella kytkimellä on kategoriansa huipputeknologiaa:
• modulaarinen, helposti huollettava konsepti
99,7% tehokkuus
• äärimmäisen kestävä
• luokkansa paras vaihdevalikoima (16.7)
• ja luokkansa paras vääntömomentin ja painon suhde.

Aiempaan malliin verrattuna HI-TRONIX-vaihteisto on parempi kaikilla mittareilla: se vähentää vaihtoaikaa 10 %:lla, on suunniteltu kestämään lähes tuplasti niin paljon vaihteen vaihtoja kuin edellisen sukupolven automaattivaihteisto ja pidentää vaihteiston öljynvaihtovälin jopa 600 000 kilometriin (pitkiä matkoja ajettaessa).
HI-TRONIX-vaihteisto tarjoaa myös muita toimintoja, kuten hitaan ajon (ryömintä) tarkkuutta vaativiin toimiin, jolloin se toimii kuin momentinmuunnin; keinuntatoiminto pidon saavuttamiseen liukkailla pinnoilla, 4 peruutusvaihdetta ja uusi PTO-valikoima.

a_CTA_Kampagne_FI.png

HI-CRUISE INTEGROITU AJOJÄRJESTELMÄ

UUSI STRALIS sisältää myös HI-CRUISE integroidun ajojärjestelmän, johon kuuluu GPS-pohjaisia järjestelmiä kuten ennakoiva vakionopeudensäätö ja vaihteiden vaihto sekä eco-roll-toiminnon tehostus.
Vaihteisto ja GPS-järjestelmä on kytketty samaan verkkoon, mikä mahdollistaa ennakoivan ajostrategian joka sopeutuu täydellisesti topografiaan ja vaihteiden käyttöjärjestykseen. Uuteen HI-CRUISE-järjestelmään sisältyy myös ECOSWITCH-ominaisuuksia kuten vakionopeudensäätimen nopeuden ja vääntömomentin rajoitin: se rajoittaa polttoaineen kulutusta mutta sallii poikkeukset hätätilanteissa.

HI-CRUISE yhdessä ECOSWITCHin kanssa on tehokas kuljettajan apulainen josta on huomattavaa etua:
• nopeutta ja vaihteita säätelee "sähköisen horisontin" algoritmi, joka hyödyntää edistyneitä polttoainetta säästäviä strategioita;
• väärän käytön estävät nopeusrajoitin, kick-down-deaktivointi ja sähköisesti ohjattu vaihteiden vaihdon ajoits;
• erinomainen ajomukavuus.

HI-CRUISE on hienosäädetty vastaamaan kaikkien osapuolten odotuksia tosielämän tehtävissä:
kuljettajat pitävät HI-CRUISEsta koska se tarjoaa tasaista kyytiä, yksinkertaistaa heidän työtään ja antaa heidän keskittyä turvallisuuteen ajorutiinien sijaan;
kaluston omistajat puolestaan arvostavat HI-CRUISEa koska se tarjoaa merkittäviä polttoainesäästöjä (ja pidentää käyttöikää) myös kokemattomampien kuljettajien käsissä.

a_CTA_Kampagne_FI.png
Lataa