TEKNOLOGIAA JA LISÄARVOA

HI-MUX / UUSI ALUSTAN ARKKITEHTUURI

STRALIS-kuorma-auton sähköinen ja elektroninen arkkitehtuuri on uusittu kokonaan, ja uudet sähköiset yksiköt on kehitetty tarjoamaan monipuolisia toimintoja ja optimoimaan resurssien käytön.
Uusi HI-MUX-teknologia tarjoaa lisää luotettavuutta, datankäsittelytehoa ja mahdollisuuden tuoda ajoneuvoon henkilöautomaisia ominaisuuksia. Verkko on kaksi kertaa nopeampi, jotta se pystyy käsittelemään ennakoivan, GPS-pohjaisen IVECO HI-CRUISE-järjestelmän vaatiman suuren tietomäärän.

HI-MUX on-board electronic units communicate through two physical wires using a common protocol.
Its architecture is modular, split into two for improved flexibility and serviceability, and integrated in a new layout with pneumatic and AdBlue® hoses. Hoses and cables run in parallel along the length of the chassis, in an orderly and straightforward layout that facilitates servicing and repairs, resulting in more uptime.

HI-MUS and new chassis layout - New truck STRALIS XP IVECO 
a_CTA_Kampagne_FI.png

UUSI KULKUTASO

Uusi kulkutaso parantaa sekä ajoneuvon toimivuutta että turvallisuutta. Levyt kattavat kulun puolelta toiselle ja takajousituksen tuelle eikä niissä ole ulkonevia pultteja tai muita rakenteita, mikä tarjoaa kuljettajalle turvallisen työskentelualustan. Korroosion estämiseksi materiaaleina on käytetty alumiinia ja ruostumatonta terästä.

Catwalk - New truck STRALIS XP IVECO 

UUSI KEVYEMPI TAKAJOUSITUS

Uusi takajousitus on kestävämpi, luotettavampi ja kevyempi. Sen osat on suunniteltu uudelleen, mistä on seurauksena 45 kg matalampi paino ilman, että suorituskyvystä jouduttiin tinkimään. Uuden vakaajan kompaktin koon ansiosta rampin kulmaa voidaan kasvattaa. Uusi jousitus on myös korroosionkestävämpi.

New rear suspension - New truck STRALIS XP IVECO 

UUDET AUTOMAISET OMINAISUUDET

STRALIS tarjoaa uusia, henkilöautomaisia ominaisuuksia jotka ennestään helpottavat sen käyttöä:
• LED-valot
• uusi keskuslukitus valotarkistuksella
• sisävalaistuksen kirkkauden säätely
• hätävalot aktivoituvat automaattisesti äkkijarrutuksen tai -pysähdyksen sattuessa.

Myös mittaristo on suunniteltu uudelleen osana sähkö- ja elektroniikkajärjestelmän kehitystyötä.
Ohjauspyörään integroidusta pikavalikosta voidaan näyttää/piilottaa painikkeet sen mukana, kuinka usein niitä tarvitaan.

New car-like features - New truck STRALIS XP IVECO 

a_CTA_Kampagne_FI.png
Lataa