​​​​​IVECO DAILY EURO 6 – TEHOA JA TEHOKKUUTTA KÄYTÖSSÄSI​

IVECO Daily Euro 6 – tehoa ja tehokkuutta käytössäsi

Daily Euro 6 -pakettiauto hyödyntää vaistoaan edistyneissä moottori- ja päästöteknologioissa, jotta se voi tarjota huippuluokan suorituskyvyn, jota tarvitset tehtäviesi hoitamiseen tehokkaasti ja luotettavasti. New IVECO Daily Euro 6:n moottorivalikoima tarjoaa enemmän tehoa ja vääntömomenttia vähentäen samalla Daily Euro 6:n ympäristövaikutuksia alhaisilla päästöillä. Uusi pakettiauto on varusteltu viimeisimmällä moottoriteknologialla tehokkuuden maksimoimiseksi:

  • LP-EGR technology without AdBlue®: mallit, jotka käyvät IVECOn 2,3-litran F1A moottorilla ja joissa on matalan paineen pakokaasun takaisensyöttöjärjestelmä, ovat ihanteellisia pitämään huollot mahdollisimman yksinkertaisina. Monet ominaisuudet, kuten öljynkiertopumppu ja turboahdin, takaavat, että voit nauttia erinomaisesta polttoainetaloudellisuudesta – ja halvemmista käyttökustannuksista sekä paremmasta tehosta ja vääntömomentista.

  • SCR-teknologia: mallit, joissa on Selective Catalytic Reduction* -jälkikäsittelyjärjestelmä hyötyvät tästä yksinkertaisesta järjestelmästä, joka ei muuta polttoprosessia ja käytettävissäsi on kaikki tarvitsemasi teho ja tehokkuus alhaisilla käyttökustannuksilla.

  • CNG-teknologia: Daily Natural Power -maakaasuajoneuvo antaa saman suorituskyvyn ja kytkentävasteen kuin vastaava diesel-ajoneuvo, sillä siinä on aito dieselmoottori, joka on muutettu toimimaan paineistetulla maakaasulla. Hyötyajoneuvo on puhtaasti kulkeva ja huomattavan hiljainen, mikä on lisäetu kaupunkialueilla, joissa on rajoitettu liikennettä.

a_CTA_Kampagne_FI.png

HI-MATIC -VAIHTEISTO
IVECOn 8-nopeuksinen Hi-Matic-automaattivaihteisto tarjoaa mukavuutta, turvallisuutta, polttoainetaloudellisuutta ja suorituskykyä jatkuvasti laajentuvan Daily Euro 6 -malliston kanssa, jotta yrityksesi kaikki tarpeet voidaan täyttää.

Lataa

Etsi jälleenmyyjä

Alt