MATALIN TCO + MATALIN CO2 = TCO2-VOITTAJA

STRALIS XP: jopa -5,6 % TCO & jopa -11 % CO2

TCO-VOITTAJA KÄYTTÖÖN KUIN KÄYTTÖÖN

TCO-kustannukset ja kestävä kehitys ovat olleet tärkeässä roolissauuden STRALIS KUORMA-AUTON suunnittelussa. Olemme kehittäneet muun muassa:
tehokkuutta – tehtävän mukaan valittavilla polttoainetta säästävillä ratkaisuilla (kuten SMART EGR),
ennakointitoimintoja – niitä tarjoaa IVECO HI-CRUISE-järjestelmä,
vierintävastusta – eko-renkaat pienentävät sitä,
energiankäytön optimointia – älykkäiden apulaitteiden avulla.
Kun kyseessä on painava kuorma-auto, polttoaine kattaa yksinään 35 – 40 % kokonaiskustannuksista (TCO, Total Cost of Ownership): tämän vuoksi polttoaineen kulutuksen vähentäminen on kriittisen tärkeää kaikkien kuljetusalan toimijoiden kilpailukyvylle. STRALIS tarjoaa yli 10 prosentin parannuksen polttoainetehokkuuteen edelliseen malliin verrattuna - puhumattakaan uusista teknologioista, ominaisuuksista ja palveluista jotka alentavat TCO-kustannuksia entisestään. STRALIS XP voi säästää polttoainekustannuksissa jopa 11 % – mikä tarkoittaa 5,6 % pienempiä kokonaiskustannuksia (TCO, Total Cost of Ownership).

a_CTA_Kampagne_FI.png 

CO2-VOITTAJA KÄYTTÖN KUIN KÄYTTÖÖN

STRALIS yhdistää taloudellisuuden ja ympäristöystävällisyyden.
Vain IVECOn tarjoama HI-SCR-jälkikäsittelyjärjestelmä on kevyempi, pienempi, tehokkaampi, ja helpompi huoltaa kuin mikään muu Euro 6 -ratkaisu. Siksi HI-SCR pienentää paitsi päästöjä, myös kustannuksia.
STRALIS hyödyntää polttoaineenkulutuksen vähentämiseen niin uutta teknologiaa kuin inhimillistä tekijääkin. Tarjoamamme AJOTYYLIN ARVIOINTI (DSE) -järjestelmä on arvokas tietolähde, joka kertoo kuljettajan ajokäyttäytymisestä ja sen vaikutuksista, sekä tehokas työkalu polttoainetehokkuuden parantamiseen ja merkittävään CO2-päästöjen leikkaamiseen.
Ympäristötietoiset ammattilaiset arvostavat UUDEN STRALIS XP:n tarjoamia mahdollisuuksia jotka, kiitos DSE-JÄRJESTELMÄN, mahdollistavat kuljetussektorin hiilijalanjäljen pienentämisen.

a_CTA_Kampagne_FI.png
Lataa