NEW STRALIS NP

NEW STRALIS NP

Teknologisessa kehityksessä tapahtuu jossain vaiheessa aina niin sanottu käännekohta, jonka puolestaan määrittää jokin tietty tuote.
Maakaasuteknologiassa tämä tuote on NEW STRALIS NP!

MAAPALLON HYVÄKSI

Maakaasu on polttomoottoreiden polttoaineista kaikkein ympäristöystävällisin, joten sen käyttö tuottaa merkittäviä etuja:

• se parantaa ilmanlaatua poistamalla lähes kaikki epäpuhtaudet (70% vähemmän NOx:ta, 99% vähemmän hiukkasia, 90% vähemmän NMHC:ta verrattuna Euro VI -luokitukseen),

• se hidastaa ilmaston lämpenemistä vähentämällä hiilidioksidipäästöjä huomattavasti (noin 10–15% vastaavaa dieselmoottoria vähemmän, ja jopa 95% vähemmän käyttämällä biokaasua),

• se voi merkittävästi vähentää melusaastetta kaupunkiajossa ja öisin tapahtuvissa kuljetuksissa.

Nämä tekijät ovat syynä siihen, miksi EU:n viranomaiset haluavat edistää maakaasun jakeluverkoston voimakasta kasvua vuoteen 2025 mennessä, jolloin etäisyydet tankkauspisteiden välillä pienenevät 150 kilometriin CNG-asemilla ja 400 kilometriin LNG-asemilla. Maakaasu on valmis tekemään vallankumouksen. Oletko sinä valmis maakaasuun?

YRITYKSESI HYVÄKSI

Jotta se olisi todellinen vaihtoehto perinteiselle polttoaineelle, maakaasun tulee olla suorituskyvyssä, kuorman kantavuudessa ja monipuolisuudessa yhtä hyvä tai parempi kuin dieselvaihtoehto. Ollakseen lisäksi menestyksekäs, sen täytyy taata vastaavat tai edullisemmat kokonaiskäyttökustannukset.

Tämä on meidän vaihtoehtomme.

NEW STRALIS NP on ensimmäinen kaukoliikenteeseen suunniteltu maakaasukäyttöinen ajoneuvo.

Se on varustettu 400 hv:n moottorilla, minkä lisäksi hyötykuorman kantavuus on sama kuin vastaavalla dieselajoneuvolla ja kantama jopa 1500 kilometriä: sillä voi ajaa Hangosta Utsjoelle pysähtymättä tankkaamaan.

STRALIS NP tuo tulosta. Kaukoliikenteessä se voi olla todella kannattava ratkaisu (polttoainehintojen perusteella) kun ajetaan vähintään 120 000 km vuodessa, ja tämä kilometrimäärä ylitettäessä sen tuloksellisuus kasvaa merkittävästi. Riippuen siitä, missä maassa tankkaus tehdään.

STRALIS NP on hiljainen, minkä ansiosta voit pysyä tyynenä, vaikka rajoituksia dieselajoneuvojen käytöstä kaupunkialueilla tulevaisuudessa tiukennettaisiinkin.

STRALIS NP on otollinen tilaisuus, sillä ympäristöystävällisten ajoneuvojen kysyntä kasvaa Euroopassa vuosi vuodelta mm. energiateollisuuden, autoteollisuuden sekä elintarviketeollisuuden aloilla.


Iveco Stralis Natural Power
Lataa