POLTTOAINEKONSULTOINTIPALVELUT

Pienemmät polttoainekustannukset ajotyylin arvioinnilla

AJOTYYLIN ARVIOINTI (DSE) auttaa kuljettajia kehittymään työssään. Järjestelmä on kuin mukana kulkeva ammattimainen ohjaaja, joka auttaa säästämään polttoainetta nopeudesta tinkimättä. DSE mahdollistaa tehokkuuden arvioinnin ja tekee ehdotuksia polttoaineen säästämiseksi (esim. oikeiden varusteiden käyttäminen oikeissa tilanteissa). AJOTYYLIN ARVIOINTIA voi käyttää auton kuljettaja tai se voidaan yhdistää IVECOn uusiin POLTTOAINEKONSULTOINTIPALVELUIHIN.

​  a_CTA_Kampagne_FI.png

ÄLYKÄS TCO2-RAPORTOINT

Tiedon keräys etänä IVECOn Ajotyylin arviointi-toiminnon avulla mahdollistaa kuljettajan ja ajoneuvon suorituskyvyn arvioinnin. Raportit lähetetään viikoittain kaluston hallinnoijalle automaatisesti sähköpostitse, kiinnittäen erityishuomiota kuljettajan toimintaan, ajoneuvon polttoainekulutukseen ja koko kaluston hiilijalanjälkeen. Tämä palvelu on erillinen muista, internetportaaleihin perustuvista kalustonhallintapalveluista.

TCO2-NEUVONTA

IVECO tarjoaa kattavaa polttoainekonsultointia, jonka tavoitteena on kuljetusten tehokkuus ja ympäristöystävällisyys. Kokemuksemme tehokkaimmista tavoista säästää polttoainetta perustuvat vuosien aikana (yhdessä asiakkaidemme kanssa) kerättyyn ja prosessoituun dataan joka kattaa lukemattomia eri reittejä ja tehtäviä. Nyt IVECO tarjoaa tähän ainutlaatuiseen tietämykseen perustuvan palvelun, jossa polttoaineasiantuntijat seuraavat jatkuvasti kuljetuskaluston polttoaineenkulutusta ja luovat räätälöityjä toimintasuunnitelmia. 

TCO2 SMART REPORT ja TCO2 NEUVONTA voivat laskea polttoaineenkulutusta 3 %.

TCO2-AJOKURSSIT

IVECO tarjoaa asiakkaidemme kuljettajille kursseja ajotaidon kehittämiseen. Opetamme kuljettajia vähentämään polttoaineenkulutusta ja parantamaan ajoneuvon kestävyyttä ja liikenneturvallisuutta. Kurssit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan ja järjestää joko asiakkaan tai Ivecon tiloissa. Kursseilla mm. tutustutaan ajoneuvoon, sen ominaisuuksiin ja toimintoihin sekä suoritetaan ajoharjoittelua kokeneen ohjaajan kanssa.

a_CTA_Kampagne_FI.png
Lataa