​​​​​​IVECO DAILY EURO 6, HUOLTO JA PALVELUT

Laaja valikoima ammattilaispalveluita, jotka parantavat yrityksesi suorituskykyä

IVECO Daily Euro 6 on suunniteltu kestämään vuodesta toiseen. IVECO tarjoaa joustavuutta hyötyajoneuvosi huoltoihin: voit valita yhdistelmänä Suunnitellut huollot ja laajennetun takuun ja voit lisäksi räätälöidä valitsemasi paketin vielä edelleen lisätuotteilla. Isoimmat ”elementit”, joista tarjous koostuu (Huollot, Voimansiirto, Lisävoimansiirto, Kuluvat osat) ovat yhdisteltävissä eri tavoin, jotta saadaan aikaan huoltosopimus, joka istuu juuri sinun yrityksellesi.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP on vain puhelinsoiton päässä 24 tuntia 7 päivää viikossa, jotta Daily chassis cab ja yrityksesi pysyvät tien päällä. IVECO NON-STOP on IVECOn alkuperäinen älypuhelinsovellus, jota voit käyttää viestinnässä IVECOn kanssa, jos hyötyajoneuvoosi ilmaantuu vika.

IVECO CAPITAL on IVECOON kytketty talouspalvelumerkki ja se tarjoaa täyttä palvelua talous- leasing, vuokra- ja apupalveluita koskien hyötyajoneuvoja – laajennetut takuut, huolto- ja korjaussopimukset sekä erilaiset vakuutukset voidaan sisällyttää pakettiin. Kaikki talouspaketit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan ja liittää kaikkiin ajoneuvotyyppeihin – uusiin, käytettyihin tai muunneltuihin. IVECO CAPITAL tarjoaa asiakkailleen ammattilaisneuvoja talouspakettien valintaa koskien, jotta asiakkaat löytävät parhaat paketit yritystensä talous- ja verovaatimusten mukaisesti. Jos haluat lisää tietoja, niin ole hyvä ja ota yhteyttä IVECO-myyjääsi.

IVECO ORIGINAL PARTS pitää Dailysi luotettavasti tiellä niinä monina vuosina, kun se palvelee sinua – ja vieläpä kustannustehokkaasti. Laaja tarjonta vaihtelee uusista ja kunnostetuista osista aina huoltosarjoihin ja telematiikkaratkaisuihin. Iveco ylläpitää 8 varaosavarikon verkkoa ja käyttää edistynyttä teknologiaa, jotta se voi taata 24/7-toimitukset ympäri Eurooppaa.


IVECON FANI-KAUPPA

Voit valita laajasta valikoimasta IVECOn työasuja ja vapaa-ajan asuja, paperia ja laitteita myyjäsi luona tai IVECOn verkkokaupassa osoitteessa www.ivecostore.com.

 

Lataa