​​NEW DAILYN HISTORIA

BISNESVAISTOA JO VUODESTA 1978

Dailyn identiteetti ja DNA vakiintuivat jo aikaisin, kun ensimmäinen versio julkistettiin suurelle yleisölle vuonna 1978. Vankka teräsalusta, joka sai alkunsa Ivecon valtavasta kokemuksesta raskaiden lastien rahtauksessa, yhdistettynä moottorien kokemukseen ja luotettavuuteen, tekivät siitä kiistämättömän legendan.  Nyt, 36 vuotta ensimmäisen sukupolven jälkeen, New Daily edustaa jälleen laatua ja varmistaa paikkansa ajoneuvona joka on ollut ykkösosallisena perinteisten markkinamallien muutoksessa, rikkonut ennätyksiä, ollut innovaatioiden edelläkävijä ja saavuttanut kiintopisteen aseman kevyiden kaupallisten ajoneuvojen lohkossa.
 
1978
Dailyn ensimmäinen sukupolvi syntyy; ensimmäinen kaupallinen ajoneuvo, jossa on itsenäinen etujousitus, vankat alustan sivuosat ja takaveto. Se on ihanteellinen raskaisiin töihin ja tarjoaa kattavia vaihtoehtoja räätälöityihin versioihin ja kokoonpanoihin mitä tahansa käyttökohdetta varten.
 
1999
Kehittyvää desingia, mukavuutta ja ergonomiaa: tässä uudessa Daily-sukupolvessa on modernimpi ohjaamo, jonka huippulaadukkaita materiaaleja ei ole ikinä aiemmin käytetty kaupallisissa ajoneuvoissa. Mallistoon sisältyvien yhteispaineteknologialla varusteltujen turbodieselmoottoreiden taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys on maailmankuulua.
 
Nykyhetki
Perinteitään kunnioittaen DAILY on verrattoman suorituskykyinen, loputtomasti muunneltava, luonnostaan vahva ja ainutlaatuisen kestävä. Lisäksi UUSI DAILY EURO 6 tuo mukanaan uusia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä juuri oikean vaihtoehdon asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi. Euro 6 -moottorivalikoimansa, luokkansa kilpailykykyisimpien kokonaiskäyttökustannuksiensa, ajon aikana käytettävien yhteyksiensä ja parannellun mukavuutensa takia DAILY on täydellinen liikekumppani.
UUSI DAILY EURO 6 on saatavana diesel- ja maakaasumoottoreilla sekä kokonaan sähköisenä, ja sopii erinomaisesti niin kaupunkien keskustoihin kuin pitkän matkan kuljetuksiinkin.
Vaativammille asiakkaille on tarjolla uuden sukupolven DAILY HI-MATIC EURO 6, jonka luokkansa ainoa 8-vaihteinen automaattivaihteisto takaa täydellisen ajonautinnon.