​​​​​​​​DAILY HI-MATIC EURO 6

Luokkansa ainoa 8-vaihteinen automaattivaihteisto

MARKKINOIDEN ENSIMMÄINEN 8-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO TAKAA MUKAVUUDEN JA TURVALLISUUDEN

Uusi vaihteistosukupolvi on suunniteltu tarjoamaan täydellistä ajonautintoa: ergonomisen ja monitoimisen vaihdetangon ansiosta voit keskittyä pelkästään liikenteeseen ja ajo-olosuhteisiin. HI-MATIC vaihteisto on paras ratkaisu turvallisuuden ja ajomukavuuden kannalta.


ERINOMAISTA POLTTOAINETALOUDELLISUUSSTA ECO- TAI POWER-TOIMINTOJEN AVULLA

Ajoneuvon mukautuva vaihteisto sopii täydellisesti päivittäisiin työtehtäviin. DAILY HI-MATIC Euro 6 vaihtaa sopivan vaihteen tasaisesti alle 200 millisekunnissa. Laajan vaihdesuhteen ansiosta moottori toimii aina ihanteellisella vaihteella.

a_CTA_Kampagne_FI.png

ENNÄTYKSELLISEN LUOTETTAVUUDEN JA KESTÄVYYDEN ANSIOSTA JOPA 10% HALVEMMAT YLLÄPITO- JA KORJAUSKUSTANNUKSET VERRATTUNA MANUAALIVAIHTEISTOON

Ajoneuvo on suunniteltu kestäväksi: uudet ratkaisut suojaavat moottoria ja vaihteistoa pidemmän huoltovälin takaamiseksi. Insinöörimme ovat varmistaneet, että Daily on entistäkin kestävämpi.


VERRATTOMAN SUORITUSKYKYINEN, TEHOKKAIN MOOTTORI (205 hv) JA KORKEIN VÄÄNTÖMOMENTTI (470 Nm)

DAILY HI-MATIC Euro 6 tarjoaa monipuolisen moottorivalikoiman: kaksi 2,3-litran ja 3,0-litran syrjäytysmoottoria, jopa 116-205 hv ja 320-470 Nm vääntömomentti yhdistettynä ennätykselliseen 7,2 tonnin kokonaispainoon takaavat parhaan valikoiman jopa kaikista vaativimpiin työtehtäviin.

DAILY HI-MATIC-tuoteperhe on nyt entistäkin hienompi: ajoneuvoihin on lisätty kromattu etusäleikkö, joka yhdistää ajovalot ja tekee ajoneuvon muotoilusta sulavan.