​DAILY EURO 6 CHASSIS CAB

CHASSIS CAB -HYÖTYAJONEUVO KULJETUSALALLE​

DAILY EURO 6 ALUSTA MALLI

Uuden Daily Euro 6:n ohjaamo on mukavampi ja hiljaisempi kuin koskaan, ja HI-MATIC-vaihdelaatikon avulla ymmärrät, mitä täydellinen ajomukavuus todella tarkoittaa. Saavuta liitettävyyden uusi taso: Dailyn saa integroitua kaikkiin kannettaviin laitteisiisi ja siitä tulee assistenttisi sekä yrityksen että ajon tasolla.

DAILY EURO 6 <span style="color: #69AAD0;">ALUSTA MALLI</span>

​​​​​​​​DAILY EURO 6 ALUSTA MALLI LUKUINA


3,3 - 7,2 tonnia
Kokonaipaino luokat

3000 - 5100 mm
akseliväli

116 - 205 hv
moottorin teho​​

TEHTY <span style="color: #69AAD0;">KESTÄMÄÄN</span>

TEHTY KESTÄMÄÄN

Koska ajoenuvon suurin sallittu kokonaispaino on jopa 7,2 tonnia, on se luokkansa ainoa ajoneuvo, jolla on täysteräksinen kantava alusta, joka on tehty erikoislujasta 5 mm:n paksuisesta teräksestä, mikä mahdollistaa paremmat kuormitettavuudet. Tämän ansiosta koko malliston kuormitettavuudet on pystytty optimoimaan.AINA YHDISTETTYNÄ

Yhdessä Business UP:n kanssa Daily Euro 6 voidaan yhdistää älypuhelimeesi tai tablettilaitteeseesi, jotta ajotyyliäsi pystytään parantamaan ja polttoainekulutustasi voidaan alentaa jopa 15 %.

<span style="color: #69aad0;">AINA</span> YHDISTETTYNÄ
VALMIINA KAIKKEEN

VALMIINA KAIKKEEN

2 eri moottoria, 6 teho luokkaa

Valitse yrityksellesi sopivin moottori: uusi Daily Euro 6 vie sinut mihin tahansa. F1C 3.0-litrainen moottori takaa korkean suorituskyvyn joka tilanteessa 136 hv:sta aina 205 hv:aan saakka jopa 470 Nm:n maksimiväännöllä.

2.3-litraisten F1A-moottoreiden maksimi teho on 116-156 hv.

VARUSTE VAIHTOEHDOT JA LISÄVARUSTEPAKETIT


Kustomoi oma Dailysi yrityksellesi sopivimmilla lisävarusteilla. Saatavana on yli 40 vaihtoehtoa, jotka auttavat sinua luomaan täydellisesti tarpeitasi vastaavan ajoneuvon.