​​​​​​IVECO DAILY EURO 6, MONIPUOLISUUS JA KESTÄVYYS

Luokkansa monipuolisin ajoneuvo ja alan laajin valikoima

IVECO Daily Euro 6 kokoonpanoon kuuluvat: chassis cab, crew cab ja chassis cowl. Daily Euro 6 on ainoa hyötyajoneuvo, jossa on malleja aina 3.3 tonnista 7.2 tonniin ja akselivälejä aina 3 000 - 4 750 mm sekä alustan pituuksia aina 6 180 mm asti. Näin saadaan aikaan laaja valikoima, josta löytyy sopiva ajoneuvo niin kaupunkikuljetuksiin kuin raskaampiin kuljetustöihin rakennussektorilla.

IVECO Daily Euro 6:n voima ja kestävyys on peräisin sen ainutlaatuisesti tikasrungosta, jossa on myös erikoisteräksestä tehdyt C-osan sivut. Näin ajoneuvon kokoonpanossa on paljon vaihtoehtoja. Runkoja on saatavana monia erilaisia ja ne tarjoavat monia vaihtoehtoisia tehtävämahdollisuuksia. IVECO Daily Euro 6:n räätälöinti onkin helppoa. Se voidaan suunnitella kaupunkiajoon, jätteenkeräykseen ja ihmisten kuljettamiseen tai siitä voidaan tehdä vaikkapa pelastusajoneuvo, hinausauto tai ambulanssi – se on myös niin vahva, että siitä saa täydellisen panssaroidun ajoneuvon.

a_CTA_Kampagne_FI.png ​​

IVECO Daily Euro 6 chassis cab hyödyntää mainiota liikevaistoaan koskien kuljetusalaa ja ennakoinut tarpeesi: oli tarpeesi mikä vain, niin huomaat, että Daily-malliston laaja valikoima mukautuu vaatimuksiisi alhaisin käyttökustannuksin samalla, kun se on ympäristöystävällinen ja lisää yrityksesi kestävyyttä.

Lataa