EUROCARGO

HUOLTO & PALVELUT

Huoleton loma alkaa tästä.​


Non Stop -tukipalvelussa sinua auttaa monikielinen tiimi ammattilaisia, tavoitettavissa kellon ympäri vuoden kaikkina päivinä. Apu on saatavilla kansainvälisestä, palvelumaksuttomasta numerosta milloin hyvänsä Euroopan kaikilla teillä. Ivecon asiakaspalvelukeskus valvoo ongelman ratkaisua, pitää sinut ajan tasalla ja varmistaa, että ajoneuvosi saadaan mahdollisimman nopeasti takaisin tien päälle. Mikäli korjauksiin menee yli 24 tuntia, Campers-asiakkaillemme tarjotaan hotelliyöpyminen, vara-auto tai matkat takaisin kotiin tai määränpäähän jonne ajoneuvo palautetaan korjattuna. Todellisella lomalla ei kuulu olla huolia. Aina ja kaikkialla, Iveco Camper -tuen ansiosta.

Kaikki palvelut ovat saatavilla Euroopassa, poikkeuksina Ruotsi, Norja ja Kreikka.


 

UUDET OHEIS- JA LISÄPALVELUT


Matkustajien kuljetus kotiin tai määränpäähän
Matkojen järjestäminen kotiin tai määränpäähän kaikille matkustajille junalla, lentäen tai vuokra-autolla (korkeintaan 1 000€).

                             
Varaukset
Hotellivaraukset kaikille matkustajille (120€/hlö/yö – korkeintaan 5 yötä)

 


Ajoneuvon nouto
Matkan järjestäminen korjatun ajoneuvon noutamiseksi yhdelle henkilölle junalla, lentäen tai vuokra-autolla (korkeintaan 1 000€).


Korvaava ajoneuvo

Korvaavan ajoneuvon järjestäminen (tila-auto tai vastaava) (korkeintaan 5 päivää & 1 000€ - palautus kyseisen maan sisällä)


Taksimaksut

Taksi autovuokraamolle, juna-asemalle tai lentokentälle (korkeintaan 50€)


Asiakkaan kotona tapahtuva tuki

Pienet korjaukset (ei koske huoltoa). Voidaan toteuttaa myös oleskelupaikalla (esim. retkeilyalueella).


Etsi lisää
Matkailuauto Iveco
Lataa