IVECO-LISÄVARUSTEET

IVECO-LISÄVARUSTEET ovat kattava valikoima laadukkaita lisävarusteita, jotka on suunniteltu täyttämään kuljettajan tarpeet: ne tuovat STRALIS-kuorma-autoon lisää tyyliä, näkyvyyttä, teknologiaa ja mukavuuksia.

NÄKYVYYS

Valopaneeli ja karjapuskuri on täysin integroitu ohjaamoon sen muodon korostamiseksi ja näkyvyyden parantamiseksi. Myös täysi kustomointi yrityksen tunnuksilla on mahdollista. 

a_CTA_Kampagne_FI.png

TYYLI

STRALIS voidaan muokata vieläkin eksklusiivisemmaksi uudella tyylipaketilla, peilisuojuksilla ja kromisilla yksityiskohdilla – kuten kuten pyörännavat ja mutterinsuojukset: nämä lisävarusteet korostavat ajoneuvon tyylikkyyttä ja luonnetta.

HUIPPUTEKNOLOGIAA

HI-VISION yhdistää innovatiivisuuden, teknologian ja helppokäyttöisyyden viihteen palvelukseen. Uusi HI-SOUND audiojärjestelmä on suunniteltu parantamaan merkittävästi viihtyvyyttä ajoneuvon kyydissä.

MUKAVUUS

Istuinsuojus ja matot sopivat täydellisesti ohjaamon sisustuksen ilmeeseen ja materiaalit vastaavat kaikkiin käytön asettamiin haasteisiin. Kokoontaitettava pöytä ja kahvinkeitin tekevät tauosta rentouttavan.

Ivecon koko lisävarustevalikoima löytyy katalogista sekä online-katalogista osoitteessa http://application.cnh-parts-service.eu/iveco.php

a_CTA_Kampagne_FI.png
Lataa