​​​​​​​IVECO DAILY EURO 6 – AJONEUVON LIITETTÄVYYS

Helppo ja tehokas tapa pitää yrityksesi yhteydessä

IVECO Daily Euro 6 -pakettiauto esittelee uuden tavan tarjota liitettävyyttä: et tarvitse erikseen varusteita, ainoastaan älypuhelimesi tai tablettisi. Kun olet ladannut DAILY BUSINESS UP -sovelluksen laitteeseesi, se ottaa automaattisesti Blue tooth -yhteyden hyötyajoneuvoon DAB-radion kautta – nyt laite on täysin integroitu ja viestii suoraan IVECO Dailyn ja sen moottorin kanssa.
Kaikki on valmista: kun DAILY BUSINESS UP -sovellus on laitteessasi, käynnistä moottori, avaa radio ja olet yhteydessä niihin. Voit nauttia mahdollisuuden avaamasta kaksoisroolista yritystäsi, kuljettajaa tai yritysavustajia ajatellen.

a_CTA_Kampagne_FI.png

AJOASSISTENTTI
DAILY BUSINESS UP -sovellus voi toimia avustajanasi kuljettajan ajotapa-arvioinnin kautta tai navigaattorina Sygic Professional GPS -navigointijärjestelmän kanssa. Se myös auttaa parantamaan tehokuutta päivittäisissä töissä ja varmistaa, että ajoneuvo pysyy huippukunnossa.

YRITYSASSISTENTTI
DAILY BUSINESS UP -sovellus auttaa sinua aikatauluttamaan töitä ja pitämään yhteyttä kuljettajaasi reaaliajassa muutoksia koskien. Voit organisoida kuljettajasi ajoreittiä ja tehtäviä optimoidaksesi ajoneuvon käytön ja hallinnoida kuljetuskalustoasi tehokkaasti yrityksesi hyödyksi.

Lataa

Etsi jälleenmyyjä

Alt