​​​​​​IVECO DAILY EURO 6 – RAJATTOMASTI MUUNNELTAVA

Laaja mallisto kuljetustarpeisiisi

IVECO Daily Euro 6 on luokkansa monipuolisin ajoneuvo ja se tarjoaa alan laajimman valikoiman yli 8 000 tehdasvaihtoehdolla. Daily on ainut pakettiauto, jossa vaihtoehtoja on aina 3,3 tonnista 7 tonniin maksimipainossa ja jossa lastimäärä vaihtelee 7,3 - 19,6 m3:n välillä. Loputtoman muunneltavuutensa ansiosta IVECO Daily Euro 6 avaa valtavan määrän mahdollisuuksia eri tehtävien suorittamiseen aina kaupunkiajon monen pysähdyksen tehtävistä, kuten pakettitoimituksiin tai lähettitehtäviin, raskaampiin tehtäviin, kuten huonekalujen siirtoon. IVECO Daily Euro 6 -malleissa yhdistyvät erilaiset akselivälit, tehot, tilavuudet, kuormatilan sisäkorkeudet ja kapasiteetit, jotka vastaavat monenlaisten tehtävien tarpeita.

IVECO daily Euro 6 muunnettavuus tekee sen räätälöimisestä helppoa ja pakettiautosta saadaankin tehtyä esimerkiksi ambulanssi tai muu pelastusajoneuvo.

IVECO Daily Euro 6 kykenee suorittamaan sille antamasi tehtävät helposti, tehokkaasti ja kustannustehokkaasti ollen samalla ympäristöystävällinen ja lisäten yrityksesi kestävyyttä.

a_CTA_Kampagne_FI.png
Lataa

Etsi jälleenmyyjä

Alt