KÄYTTÖAIKATAKUU

KÄYTTÖAIKAA AJONEUVOLLESI

Todisteena kuorma-autojemme ja huoltoverkostomme laadusta IVECO tuo markkinoille uuden KÄYTTÖAIKATAKUU-konseptin.
KÄYTTÖAIKATAKUU merkitsee sitä, että jos STRALIS ei ole käyttökunnossa teknisten ongelmien vuoksi, se korjataan 24 tunnin kuluessa noudosta IVECO TRUCK STATION -asemalla (ajoituksen määrittää IVECO CUSTOMER CENTER).
Mikäli tämä ei onnistu, IVECO tarjoaa Asiakkaalle: • korvaavan kuorma-auton (mikäli saatavilla), • päivittäisen korvauksen jokaisesta ajoneuvon korjaamolla viettämästä 24 tunnista (*).
KÄYTTÖAIKATAKUU sisältyy pakettiin vakiona kun kyseessä on STRALIS XP ja se on sisällytetty myös ELEMENTS 3XL / 2XL -sopimuksiin (*).


a_CTA_Kampagne_FI.png

IVECO TRUCK STATION -ASEMAT: YHTEISTYÖKUMPPANISI KOKO EUROOPASSA

Asiakkaat voivat luottaa IVECO TRUCK STATION -asemiin, joita löytyy kaikkien Euroopan pääväylien varrelta. Ne tarjoavat kattavia huolto- ja apupalveluita – mukaan lukien pikakorjaukset käyttäen aitoja IVECO varaosia, perävaunuhollot, rengaspalvelut, koripalvelut, AdBlue® -täytöt ja kuorma-autojen pesut***.
Aika lähimmälle TRUCK STATION -palvelupisteelle voidaan sovelluksella, telematiikalla tai puhelimitse ASSISTANCE NON STOP 24/7 -ASIAKASPALVELUKESKUKSESTA.
TRUCK STATION -asemien on täytettävä tarkat vaatimukset ja ne tarjoavat ensiluokkaista, kokenutta ja asiakkaille omistautunutta palvelua. Tavoitteena on pitää kuorma-autot tien päällä ja parantaa tuottavuutta ratkaisemalla ongelmat nopeasti, tehokkaasti ja ammattimaisesti.

(*) enint. 4 päivää (**) enint. 4 vuotta (***)Tarkasta saatavilla olevat palvelut omalta TS-asemaltasi

a_CTA_Kampagne_FI.png
Lataa