CURSOR 9 KAASUMOOTTORI

Luokkansa paras teho

Tavoitteenamme UUDEN STRALIS NP:n suunnittelussa oli luoda jotain aivan uutta: kaasukuorma-auto pitkän matkan kuljetuksiin. Siksi kehitimme kaikkien aikojen tehokkaimman kaupalliseen käyttöön tarkoitetunmaakaasuvoimansiirron.

Uuden 8,7-litraisen CURSOR 9 Euro 6 -kaasumoottorin tehostettu palamisprosessi ja optimoitu paino mahdollistavat erinomaisen polttoainetehokkuuden pitkän matkan tehtävissä. Sen uuden sukupolven kaasuinjektorit, polttoainekisko ja männät on suunniteltu tuottamaan parhaan mahdollisen tehon ja vääntömomentin.
Uusi kolmitoimikatalysaattori auttaa täyttämään tiukat päästövaatimukset, on hiljainen ja jättää runsaasti tilaa polttoainesäiliölle.

SUORITUSKYKYÄ KUIN DISELEILLÄ

CURSOR 9 on ensimmäinen kaasumoottori jonka tuottama teho ja vääntömomentti ovat yhtä suuria tai parempia kuin vastaavissa dieselmoottoreissa. CURSOR 9 rikkoo kaikki kategoriansa ennätykset:
• 18 % enemmän tehoa kuin kilpailijoilla,
• luokkansa paras tehotiheys,
• luokkansa paras painon ja tehon suhde.

Uusi “silent mode 72 dB(A)” - äänenvaimennustoiminto tekee tästä moottorista ihanteellisen kaupunkikäyttöön ja yöaikaisiin toimituksiin.
Öljynvaihtovälejä on pidennetty 75 000 km:iin ja tiettyjä kaasumoottorin osia on kehitetty huoltokulujen pienentämiseksi.

a_CTA_Kampagne_FI.png 

MATALAT CO2-PÄÄSTÖT, EI JUURI LAINKAAN ILMANSAASTEITA

Keskipakoisvoimaan perustuva ohipuhallussuodatin takaa tehokkaan öljyn erottelun avulla ultramatalat PM-päästöt eikä pakokaasun hiukkassuodatinta tarvita.