ERITTÄIN TEHOKKAAT MOOTTORIT

UUTEEN STRALIS-kuorma-autoon on saatavilla laaja ja monipuolinen valikoima moottoreita kaikkiin käyttötarkoituksiin ja käyttötarkoituksen mukaan toimiva polttoaineensäästöyksikkö.
Moottorivalikoimaan kuuluu 3 tilavuutta ja 9 teholuokkaa välillä 310 – 570 hp. Moottorimme tarjoavat luokkansa parasta vääntömomentti- ja tehotiheyttä. Tämä tarjoaa asiakkaalle downspeeding-mahdollisuuksia:
• tarjoamme 11-litraisia moottoreita käyttötarkoituksiin, joihin useimmat kilpailijamme suosittelevat vain 13-litraisia versioita,
• taka-akselin suhde 2:47 tarjoaa optimaalisen polttoainetehokkuuden kun kierrosluku on n. 1100.

Kestävän kehityksen tavoitteemme ovat johtaneet meidät parantamaan kaikkien voimayksikköjen tehokkuutta sekä osan niistä suorituskykyä:
CURSOR 11:n max. vääntömomentti: +100 Nm 420 hp versiossa ja +50 Nm 480 hp versiossa
CURSOR 13:n max. teho: nyt saatavilla 510 ja 570 hp.

a_CTA_Kampagne_FI.png 

ÄLYKÄS EGR: TEHOKKAAMPAA PALAMISTA

Optimoitu ruiskutuksen ajoitus parantaa entisestään sylinterien huippupainetta ja polttoainetehokkuutta. NOX-päästöjä vähennetään pakokaasujen kevyellä uudelleenkierrätyksellä tietyillä moottorin kuormitusalueilla. Smart EGR on polttoainetehokkuuden mahdollistaja, ei vain päästöjen kontrolloija: se vähentää polttoainekulutusta pitkillä matkoilla ja tarjoaa kaikki HI-SCR-järjestelmän edut.

ÄLYKKÄÄT MOOTTORIN APULAITTEET

Älykkäät apulaitteet eivät haaskaa energiaa silloin kun niitä ei tarvita:
• kytkimen kompressori ja ilmankäsittely-yksikkö
• energiaa talteen ottava laturi ja akun älykäs seuranta
• muuttuvavirtauksinen ohjauspumppu.


a_CTA_Kampagne_FI.png
 

TYHJÄKÄYNNIN ESTO

Estää pitkät tyhjäkäyntijaksot. Järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti ennalta määritellyn ajan ja tiettyjen ehtojen täyttyessä.

VÄHEMMÄN KITKAA

Monet komponentit on suunniteltu uudelleen moottorin kitkan vähentämiseksi: männät on profiloitu uudelleen ja käytössä on uudet männänrenkaat matalammilla tangentiaalikuormilla. Myös öljyn lämpötilan hallintaa on parannettu ylikuumenemisen ja energian tuhlauksen estämiseksi.

Lataa