​​​​​​IVECO DAILY EURO 6, ERINOMAISTA VIIHTYVYYTTÄ LIIKETOIMINTASI HYVÄKSI

Koe kaikkein paras tehokkuus mobiilitoimistossasi

IVECO Daily Euro 6 yhdistää luonnollisen käyttötarkoituksensa, eli kuljetukset, erinomaiseen mukavuuteen ja ajettavuuteen. Ohjaamo tarjoaa sinulle ammattimaisen työympäristön ja ergonomisen kojelaudan yrityksesi pyörittämisen avuksi.

DAB-radio on integroitu kojelautaan: kahden USB-portin avulla voit liittää mobiililaitteesi siihen ja ladata toista laitetta, voit myös lisätä siihen induktiivisen laturin. IVECO Dailyn ohjauslaitteiston laatu ja asettelu tekee ajamisesta mukavaa.​

a_CTA_Kampagne_FI.png

Ohjaamon lukuiset säilytyslokerot on suunniteltu maksimoimaan saatavuus, kun olet IVECO Dailyn ohjauspyörän takana. Jopa 18 lokeroa, joihin sisältyy uusi ja kätevä avolokero. Lokerot on strategisesti sijoitettu ympäri ohjaamoa ja niihin on helppo yltää, joten voit pitää asiakirjasi ja muut työmateriaalit järjestyksessä ja ulottuvilla.

IVECO Dailyn uusi ohjaamo on nyt vieläkin hiljaisempi, sillä sisäpuolen melutasoa on laskettu erittäin paljon. 4 desibelin vähennys on parantanut ajoneuvon akustiikkaa ja äänitunnistusta 8 %:lla. Sisätilat, joita on paranneltu uudella nahkaisella ohjauspyörällä ja istuinten sinisellä verhoilulla sekä uudella tekstiilivaahtoniskatuella, tarjoavat ammattimaisen, mukavan työympäristön, jossa sinä ja matkustajasi voivat työskennellä tuottavasti ja täysin turvallisesti.

Lataa

Etsi jälleenmyyjä

Alt