​​​​​​​​​IVECO DAILY EURO 6 – EDISTYNYTTÄ MOOTTORI- JA VAIHTEISTOTEKNOLOGIAA

Suorituskykyä, jota tarvitset tehtäviesi hoitamiseen tehokkaasti ja luotettavasti

Uusi IVECO Daily chassis cab -pakettiauto hyödyntää edistyneitä moottori- ja päästöteknologioita, jotta se voi tarjota huippuluokan suorituskykyä sekä mahtavat säästöt polttoainekuluissa. Näitä ominaisuuksia tarvitset tehtäviesi hoitamiseen tehokkaasti ja luotettavasti huomattavan vähillä ympäristövaikutuksilla.Tämä hyötyajoneuvo luottaa uusimpaan teknologiaan päästöjen vähentämisessä samalla, kun se saavuttaa erinomaisen suorituskyvyn:

  • LP-EGR technology without AdBlue®: mallit, jotka käyvät IVECOn 2,3-litran F1A moottorilla ja joissa on matalan paineen pakokaasun takaisinsyöttöjärjestelmä, ovat ihanteellisia pitämään huollot mahdollisimman yksinkertaisina samalla varmistaen alhaisen polttoaineenkulutuksen erilaisten ominaisuuksien, kuten säätötilavuuspumpun ja turboahtimen avulla.

  • SCR-teknologia: Selective Catalytic Reduction -jälkikäsittelyjärjestelmä ei muuta polttoprosessia, joten Daily Euro 6:lla hyödyt tehosta ja tehokkuudesta alhaisilla käyttökustannuksilla.

  • CNG-teknologia: Daily Natural Power -maakaasuajoneuvo antaa saman suorituskyvyn ja kytkentävasteen kuin vastaava diesel-ajoneuvo, sillä siinä on aito dieselmoottori, joka on muutettu toimimaan paineistetulla maakaasulla. Daily E6 chassis cab Natural Power on puhtaasti käyvä hyötyajoneuvo ja erittäin hiljainen.
​​ a_CTA_Kampagne_FI.png ​​

HI-MATIC -VAIHTEISTO
IVECOn 8-nopeuksinen Hi-Matic-automaattivaihteisto tarjoaa mukavuutta, turvallisuutta, polttoainetaloudellisuutta ja suorituskykyä jatkuvasti laajentuvalla Daily Euro 6 chassis cab-mallistolla.

Lataa