​Maailman laajimmin käytössä oleva infotainment-järjestelmä

Uuteen Daily Natural Poweriin voidaan asentaa tehtaalla Fiat-konsernin ja Microsoftin™ yhdessä suunnittelema Blue & Me™-infotainment-järjestelmä.  – Tämä infotainment-järjestelmä on maailman eniten hyöty- ja muihin ajoneuvoihin asennettu järjestelmä: niitä on asennettuina yhteensä 1 500 000 laiteyksikköä.

Blue & Me™ -infotainmentjärjestelmän avulla voit soittaa puheluja irrottamatta käsiä ohjauspyörästä (Bluetooth-liitännän ja ohjauspyörässä olevien ohjaimien ansiosta) ja kuunnella USB-muistitikulle tallennettua lempimusiikkiasi (integroidulla MP3-soittimella). Laite on paljon enemmän kuin pelkästään kehittynyt hands free -järjestelmä: se vaihtaa tietoja ajoneuvon moottorielektroniikan ja ajonhallintajärjestelmien kanssa, ja se on kehittyneen Blue&Me™ Fleet-ajoneuvokannan hallintajärjestelmän keskeinen komponentti. Hallintajärjestelmä on saatavana kaikkiin Ivecon New Daily- ja Stralis-mallistojen ajoneuvoihin.

 MIKÄ ON BLUE&ME™?

Blue&Me™ on maailman asennetuin alkuperäisen laitevalmistajan infotainment- ja viestintäjärjestelmä. Se on Fiat-konsernin suunnittelema ja valmistama järjestelmä, joka on asennettu 1 000 000 kaupalliseen ajoneuvoon ja henkilöautoon maailmanlaajuisesti.

Blue&Me™ on suunniteltu yhteistyössä Microsoftin kanssa Windows Mobile for Automotive -alustalle. Tämän järjestelmän avulla voit:
• käyttää Bluetooth™-yhteyttä
• hallita USB-laitteita
• käyttää matkapuhelimen handsfree-sarjaa ääniohjauksella. 

Blue&Me™-laitteen käyttöjärjestelmä on yhteydessä matkapuhelimiin, mp3-soittimiin ja iPod-laitteisiin Bluetooth™- ja USB-liitäntöjen kautta.

 

Etsi lisää

Etsi jälleenmyyjä

Alt