IVECON ASIAKASPALVELU

Kaikkien IVECOn palveluiden (rahoituksesta huoltoon, tiepalveluihin ja korjauksiin) on suunniteltu parantamaan liiketoiminnan kannattavuutta.

IVECO CAPITAL logo - New truck STRALIS XP

IVECO CAPITAL
IVECO CAPITAL on IVECOn rahoituspalvelu, joka tarjoaa täyden valikoiman leasing-, vuokra- ja lisäpalveluita hyötyajoneuvoille. Pakettiin voidaan sisällyttää myös laajennettu takuu, korjaus- ja huoltopalvelut ja erilaisia vakuutuksia*.
Kaikki rahoitusratkaisut räätälöidään Asiakkaan tarpeiden mukaisiksi ja ne ovat saatavilla uusiin. käytettyihin ja muunneltuihin ajoneuvoihin. IVECO CAPITAL tarjoaa asiakkaille ammattimaista neuvontaa, jonka avulla on helppo valita yrityksen taloudellisia tarpeita vastaava tuote. Lisätietoa saat IVECO-jälleenmyyjältäsi.
* Edellyttää luoton hyväksyntää. Tajroukset ja tuotteet voivat vaihdella maittain riippuen paikallisista taloutta ja kirjanpitoa koskevista säädöksistä.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP logo - New truck STRALIS XP

IVECO ASSISTANCE NON-STOP
IVECO ASSISTANCE NON-STOP on puhelinsoiton päässä – 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa – valmiina tukemaan asiakkaita milloin vain (ja missä vain).

 

IVECO NON-STOP logo - New truck STRALIS XP

IVECO NON-STOP
IVECO NON-STOP on uusi älypuhelinsovellus tiepalvelun tilaamiseen. Asiakkaan tarvitsee vain syöttää järjestelmään ajoneuvon tunnistenumero ja rekisterinumero. Sen jälkeen apua voidaan pyytää painamalla nappia (pyyntöön voidaan myös liittää kuva tilanteen selventämiseksi). IVECON ASIAKASPALVELUKESKUS vastaanottaa välittömästi GPS-koordinaatit, paikantaa kuorma-auton ja ilmoittaa lähimmälle korjaamolle (tai sopivimmalle, tilanteesta riippuen). Toimintaa seurataan vaihe vaiheelta: Asiakkaalle lähetetään jatkuvasti tietoa ajoneuvon tilasta ja korjausten valmistumisesta.

IVECO GENUINE PARTS logo - New truck STRALIS XP


IVECO GENUINE PARTS

IVECOn aidot varaosat auttavat säilyttämään UUDEN STRALIS-kuorma-auton arvon, välttämään käyttökatkoja ja edistävät ihmisten ja kuljetettavan tavaran turvallisuutta. IVECO tarjoaa laajan valikoiman uusia ja korjattuja osia, huoltokittejä ja tekematiikkaratkaisuja joita voidaan käyttää UUDEN STRALIS-kuorma-auton koko käyttöiän ajan. IVECOlla on Euroopassa yhteensä 8 huipputeknologiaa edustavaa varaosavarastoa joiden yhteispinta-ala on yli 330 000 m2. Niissä hallitaan 350 000 varaosanumeroa ja toimitetaan varaosia 24/7.

IVECO FAN SHOP logo - New truck STRALIS XP


IVECO FAN SHOP

IVECO-tuotteita on saatavilla kaikilta IVECO-jälleenmyyjiltä: työ- ja vapaa-ajan vaatteita, laukkuja, lahjoja, toimistotarvikkeita yms. Kts. katalogi www.ivecostore.com.

Lataa