​​​​​​​IVECO DAILY EURO 6, NETTOTULOKSESI PARAS KUMPPANI

IVECO Daily Euro 6 chassis cab on ammattimainen kumppani yrityksellesi.

IVECO Daily Euro 6 chassis cab -ajoneuvolla voit luottaa siihen, että hommat tulee hoidettua tehokkaasti ja alhaisilla käyttö- ja huoltokuluilla (TCO). Se, että olemme paras kumppani yrityksellesi, tarkoittaa myös sitä, että voit aina luottaa ammattilaishuoltoverkostoomme, kun sitä tarvitset ja missä ikinä sitä tarvitset.

JOPA 80 %:n SÄÄSTÖT POLTTOAINEENKULUTUKSESSA
New Daily Euro 6 parantaa polttoainesäästöjä. Älykäs, uusi EcoSwitch PRO -järjestelmä tietää tasan milloin toimia ilman kuljettajan puuttumista asiaan. Se tunnistaa, onko auto lastattu vai ei ja vähentää polttoaineenkulutusta sekä vähentää päästöjä. Ajotapa-arviointijärjestelmä (DSE) vastaa sitä kuin vieressäsi istuisi ajo-opettaja, joka antaa reaaliaikaisia suosituksia kuljettajalle koskien ajotavan optimointia ja vähentää näin polttoaineenkulutusta. Kokemus on osoittanut, että seuraamalla DSE:n ehdotuksia voidaan säästää jopa 15 %:a polttoainetta.

a_CTA_Kampagne_FI.png ​​

JOPA 12 %:N PUDOTUS HUOLTO- ja KORJAUSKULUISSA
IVECO Daily Euro 6: lla on pidemmät huoltovälit ja jopa 20 %:a enemmän toiminta-aikaa huoltojen välillä kestävien osien ansiosta.

Lataa