IVECO S-WAY
LIITETTÄVYYS JA PALVELUT

LIITETTÄVYYS JA PALVELUT

Uusi liitettävyyden tapa

LIITETTÄVYYS JA PALVELUT

IVECO S-WAY:n liitettävyys mahdollistaa kuljettajalle vaivattoman ja tehokkaan työnteon sekä hyödyttää kaluston hallinnoitsijaa, joka voi optimoida ajoneuvon käytettävyysajan, polttoainetehokkuuden ja kokonaiskäyttökustannukset.

LIITETTÄVYYS JA PALVELUT
EASY WAY TUO HELPON LIITETTÄVYYDEN OHJAAMOON
OPTIMOI KALUSTOSI MY IVECO WAY -RATKAISUILLA
Uusi vakiona asennettava Connectivity Box yhdistää ajoneuvosi suoraan IVECOn asiantuntijoihin, jotka saavat reaaliaikaista tietoa ja tarkkailevat sitä vuorokauden ympäri tarjotakseen ennakoivaa tukea uusien MYIVECO WAY -ratkaisujen avulla.
SMART CONNECTIVITY PACK
IVECOn ajotyylin arviointijärjestelmätyökalu (DSE) luo ajoneuvon ja kuljettajan suorituskyvystä viikoittaiset raportit, jotka sisältävät myös vinkkejä siitä, kuinka voit parantaa ajotyyliä ajoneuvosi ja polttoainetehokkuuden optimoimiseksi.
MYIVECO – PORTAALI JA SOVELLUS
MYIVECO-portaalissa ja -sovelluksessa voit tarkkailla ajoneuvosi polttoaineen kulutusta ja kuljettajasi ajotyyliä reaaliaikaisesti, jotta voit tunnistaa tapoja kalustosi suorituskyvyn optimoimiseksi. Voit myös suunnitella ja varata huoltokäyntejä tehokkaasti maksimoiden ajoneuvon käytettävyysajan.
MYIVECO EASY WAY – SOVELLUS IVECO S-WAY -MALLIN KULJETTAJILLE
Uusi sovellus on suunniteltu tekemään IVECO S-WAY -mallin kuljettajien elämästä helppoa. Sen avulla voit säätää kaikkia ohjaamon ja ajoneuvon hallinnan toimintoja mobiililaitteellasi. Sitä käyttämällä voit myös aktivoida IVECO Assistance Non-Stop -palvelun, tarkkailla etädiagnostiikkatietoja ja katsella ajotyylin arviointijärjestelmätyökalua. Helposti.

LIITETTÄVYYS JA PALVELUT

Ensiluokkaiset räätälöidyt palvelut
IVECO S-WAY AMMATTIMAINEN POLTTOAINENEUVONTA

ENSILUOKKAISET RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT


AMMATTIMAINEN POLTTOAINENEUVONTA
Uusi edistynyt palvelu tarjoaa yksityiskohtaisen analyysin ajoneuvosi polttoaineen kulutuksesta sekä IVECOn asiantuntijoiden laatimia, tehtäväkohtaisiin ihanteellisiin kulutuslukemiin perustuvia ehdotuksia siitä, miten voit parantaa polttoainetehokkuutta. Se myös tarkkailee ajoneuvoasi hälyttäen tilanteissa, jotka voivat vaikuttaa polttoainetehokkuuteen, kuten rengaspaineen muutokset tai tukokset polttoaine- tai ilmansuodattimessa. Siten voit käyttää ajoneuvoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

JOUSTAVA HUOLTOKÄYNTIEN SUUNNITTELU
Ajoneuvosi liitettävyyden kautta lähetettävien reaaliaikaisten tietojen avulla voit ajoneuvon todelliseen käyntiin perustuen suunnitella huolto- ja korjaamokäynnit tehokkaasti, vähentää suunnittelemattomia käyttökatkoja sekä maksimoida tarkkailtavien osien käyttöikää.

KÄYTETTÄVYYSAJAN VALVONTA
MYIVECO WAY -ratkaisujen tarjoaman ennakoivan tuen lisäksi palvelu myös asettaa tarvittavan toiminnan etusijalle ja seuraa prosessia, jotta ajoneuvosi saadaan takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti.

AMMATTIMAISET KALUSTON HALLINNAN RATKAISUT
Olemme suunnitelleet yhdessä Verizonin ja Astratan kanssa edistyneen palvelun logistiikan hoitamiseen ja töiden osoittamiseen. Sen avulla voit jäljittää ja seurata ajoneuvoasi aluerajaustoimintoa hyödyntäen sekä käyttää ajopiirturin etälataustoimintoa (RTDS).

MYIVECO-VERKKORAJAPINTA
MYIVECOn verkkorajapinnan käyttöliittymä on saumattomassa yhteydessä kalustonhallintajärjestelmäsi kanssa, joten saat ajoneuvosi tiedot suoraan omaan järjestelmääsi.