IVECO S-WAY
OMAKSU UUSI S-WAY-ELÄMÄNTAPASI

KATSO TILAISUUS

IVECO LIVE CHANNEL


IVECO Live Channel

IVECO S-WAY
UUTEEN S-WAY-ELÄMÄNTAPAASI TOTTUMINEN ON NIIN HELPPOA

Täydellinen kumppani kuljettajalle.
IVECO S-WAY vie kuljettajan kokemuksen auton ratissa aivan uudelle tasolle: tarpeitasi varten suunniteltu ohjaamo, kehittyneet toiminnot, yhdistetyt palvelut ja uusi IVECO DRIVER PAL ‑ääniavustaja – turvallisemman ajokokemuksen vuoksi.

Ihanteellinen liiketoimintaratkaisu ajokaluston omistajalle.
Todellista polttoainetehokkuutta ja kokonaiskustannusten hallintaa: uusi IVECO S-WAY tarjoaa ajokaluston omistajille lisäarvoa ja tuottavuutta edistyksellisillä teknologioillaan ja innovatiivisilla ja yksilöllisillä palveluillaan.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen.
Vastuullisuus on tavoitteemme: IVECO S-WAY etenee hiilestä irtautumisen tiellä ottamalla käyttöön hiilidioksidipäästöjä vähentäviä tuoteominaisuuksia.

IVECO S-WAY

LIIKETOIMINNAN TUOTTAVUUS

Jopa 3% parempi polttoainetehokkuus.

@Titolo

Uusi IVECO S-WAY on ihanteellinen ajoneuvo pitkän matkan tehtäviin ja paras ratkaisu ajokaluston omistajalle:

  • moottorimallistoa on laajennettu 490 hv:n ja 530 hv:n Cursor 13 ‑moottoreilla
  • uuden sukupolven taka-akseli ja parempi puristussuhde
  • parempi aerodynamiikka, joka on saavutettu erittäin tehokkaalla A-pilarin kuorella
  • uusi automaattisen ilmastointijärjestelmän ”ekotila”-toiminto.


Kaikki ominaisuuksia, jotka takaavat jopa 3 %:n polttoainesäästöt, mikä tekee Uudesta IVECO S-WAY:sta todella polttoainetehokkaan.

VASTUULLISUUS


Vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

@Titolo

Uusi IVECO S-WAY ottaa askeleen eteenpäin hiilestä irtautumista ja hiilidioksidipäästöjen vähentämistä koskevassa etenemissuunnitelmassaan:

  • älykäs ohjauspumppu
  • magneettikytkinkompressori CNG- ja LNG-versioissa.


Ominaisuuksia, jotka yhdessä seuraavan sukupolven taka-akselin, automaattisen ilmastointijärjestelmän ”ekotila”-toiminnon ja erittäin tehokkaan A-pilarin kuoren kanssa vähentävät hiilidioksidipäästöjä entisestään.


KULJETTAJAKOKEMUS

Turvallisempi, mukavampi ja tuottavampi.

@Titolo

Esittelyssä uusi IVECO DRIVER PAL, ajoneuvon ääni- ja digitaalinen kumppani, joka auttaa kuljettajaa tämän henkilökohtaisena ohjausassistenttina.

MUKAVUUS
Uuden IVECO S-WAY:n älykäs ohjaamo, jossa on täysin integroitu Amazon Alexa, mahdollistaa kuljettajan vuorovaikutuksen ajoneuvon kanssa yksinkertaisesti puheen avulla.

TURVALLISUUS
Kuljettaja voi olla vuorovaikutuksessa IVECO S-WAY:n kanssa puheen avulla ja keskittyä samalla omiin tehtäviinsä & nauttia turvallisemmasta ajokokemuksesta, kun häiriötekijöitä on vähemmän.

TUOTTAVUUS
Uuden IVECO S-WAY:n DRIVER PALin avulla kuljettaja voi myös hallita reitin suunnittelua puheohjauksella, tarkistaa ajoneuvon huollot ja kunnon ja saada apua sekä tietoa liikenneruuhkista ja sääolosuhteista.

YHTEISÖ
Yhteys, joka ulottuu IVECO S-WAY:n ulkopuolelle: puheohjattavan kumppanin avulla kuljettaja voi pitää yhteyttä kuljettajayhteisöön sekä jakaa reittiä koskevia tietoja ja neuvoja. Viestit käännetään automaattisesti.