ANNA IVECOLLESI VIELÄ ENEMMÄN LISÄARVOA

IVECO-lisävarusteet tekevät työ- ja ajokokemuksestasi vieläkin jännittävämmän ja ainutlaatuisen sinun tarpeitasi vastaavan tuotevalikoiman kautta.

Luonteestasi ja liiketoiminnastasi riippuen voit valita, haluatko parantaa ajoneuvosi monipuolisuutta laajalla varustevalikoimalla vai sen tuottavuutta polttoainetta säästävillä aerodynaamisilla ratkaisuilla.

Aktiiviset ja passiiviset turvajärjestelmät auttavat sinua suojaamaan ajoneuvoasi paremmin, kun taas hi-tech-lisävarusteet tuovat tulevaisuuden ohjaamoosi.

Tehosta yhdistettävyyttä hankkimalla GPS-paikannin tai kokonainen multimediajärjestelmä.
Ja lisää mukavuuttasi matkan aikana laajalla lisävarustevalikoimalla, jotka tekevät elämästäsi mahdollisimman miellyttävää.

MIKSI HANKKISIT IVECOOSI LISÄVARUSTEITA


IVECO Accessories Versatility

Monipuolisuus
Mukauta ajoneuvosi omaan persoonaasi ja tarpeisiisi
IVECO Accessories Safety

Turvallisuus
Paranna omaa, ajoneuvojesi ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta
IVECO Accessories Profitability

Tuottavuus
Nautittavampi ajo tarkoittaa vähemmän väsymistä ja enemmän tuottavuutta

Tee ajokokemuksestasi ainutlaatuinen

Daily-lisävarusteet

UUSI LISÄVARUSTEVALIKOIMA DAILYLLESI

Uusi Daily ennakoi liiketoiminnan tarpeita luonnollisesti. Varustevalikoima sisältää nyt täyslaidallisen uusia, teknologisesti edistyneitä ominaisuuksia tunnettuun kestävyyteen ja monipuolisuuteen tehden siitä liiketoimintasi parhaan avustajan.

• Uusi valikoima aerodynaamisia ratkaisuja, kutentuottavuutta parantavat ja samalla polttoainetta ja CO2-päästöjä vähentävät spoilerit;
• Aktiiviset ja passiiviset lisäturvajärjestelmät suojaavat ajoneuvoasi parhaalla mahdollisella tavalla;
• Uusi yhdistettävyyttä ja ajoteknologiaa parantava tuotevalikoima sisältää uuden multimediajärjestelmän, Wi-Fi-peruutuskameran ja Qi-älypuhelinpidikkeen.

TÄRKEIMMÄT LISÄVARUSTEET
MONIPUOLISUUS
Lisää Dailyyn katon hyötykäytön mahdollistavan matkatavaratelineen, tai valitse putkiteline, tikkaat tai lava-alusta. Jos tarvitset lisäsuojausta, kysy tehokkaasti kosteudelta, kemikaaleilta ja naarmuilta suojaavaa kuormatilasuojusta.
TUOTTAVUUS
Ainutlaatuinen ilmavirtausjärjestelmä takaa erinomaisen aerodynaamiikan polttoaineen kulutuksen pienentämiseksi. Aerodynamiikkapakkaus on testattu sekä tuulitunnelissa että tien päällä ja se takaa suuremman polttoaineen säästön, kun taas metakrylaatista valmistetut suuntaimet vähentävät aerodynaamista vastusta ja turbulenssia näkyvyyteen vaikuttamatta.
TURVALLISUUS
Aktiivinen ja passiivinen turvajärjestelmä takaa sekä ajoneuvon että matkustajien turvallisuuden ohjaamossa: EU-sertifioitu etupuskuripalkki suojelee edestä, kun taas ruostumattomasta teräksestä valmistetut sivusuojapalkit estävät ajoneuvon ja korin vahingoittumista sivuilta. Korkealaatuinen peruutusturvajärjestelmä takaa paremman näkyvyyden peruuttaessa.
HI-TECH
Täysi valikoima radioita, kannettava navigaattori ja mittatilauksena valmistettu peruutuskamera älypuhelinta tai tablettia (Android /iOS) “IVECO Cam” -sovelluksen kautta monitorina käyttäen tuo uusimman teknologian ohjaamoosi.
YHDISTETTÄVYYS
Uusi multimediajärjestelmä, uuden sukupolven GPS-paikannin sekä Wi-Fi-peruutuskamera parantavat ajoneuvosi yhdistettävyyttä. Qi-älypuhelinpidikkeen ansiosta älypuhelimesi on aina helposti ja turvallisesti ulottuvillasi kojelaudan lähellä, ja voit ladata yhteensopivaa älypuhelinta langattomasti ajon aikana.
MUKAVUUS
Tee ajoneuvostasi itsellesi mieluinen lisävarustevalikoiman avulla ja luo miellyttävämpi asuintila. Valittavanasi ovat istuinpäälliset, jääkaappi, kahvikone ja auton hoitopakkaus.

TEKNOLOGIAA, TURVALLISUUTTA JA MUKAVUUTTA

Eurocargo-lisävarusteet

UUSI LISÄVARUSTEVALIKOIMA EUROCARGOLLE

Teknologiasta, luotettavuudesta ja monipuolisuudesta koostuvan voitokkaan yhdistelmän ansiosta Eurocargo on aina ollut teollisuuden maamerkki ja esikuva. Nykyisin Eurocargo on vieläkin tyylikkäämpi, luontoystävällisempi, tehokkaampi ja helpommin hallittava kuin aiemmin.

IVECO-lisävarusteidetuotesarja on suunniteltu parantamaan Eurocargosi ulkonäköä, mukavuutta, turvallisuutta ja tekniikkaa:

TÄRKEIMMÄT LISÄVARUSTEET
MONIPUOLISUUS
Muotoilu ja toiminnallisuus ovat avainasemassa ulkonäöltään upealle lisävarustelinjalle: Kevyet ABS-muovikatteet sopivat ajoneuvoon, suojaavat peilejä ja korostavat muotoilua; puskureiden muotoilu korostaa ajoneuvon etuosan muotoa ja luo sille jylhän ilmeen.
TUOTTAVUUS
Alkuperäiset Iveco-spoilerit ovat säädettävät, tukevat ja kevyet verkkorakenteensa ja hartsista valmistettujen sisäosien ansiosta. Ikkunoiden tuuliohjainten kanssa ne vähentävät polttoaineenkulutusta tehokkaasti aerodynaamisen vastuksen vähentyessä.
TURVALLISUUS
Peruutusturvajärjestelmät parantavat merkittävästi kuljettajan näkökenttää ajon aikana taaten paremman turvallisuuden. IVECOn ammattilaistuotteille on ominaista korkealaatuiset komponentit ja yksityiskohtien tarkka huomioiminen. Täydellinen turvajärjestelmävalikoima: hälytykset, polttoainevarkauksien estojärjestelmä ja äänimerkkilaitteet antavat kuljettajan tehdä työtään turvallisimmalla tavalla.
HI-TECH
Missiomme on ohjaamossa asumisen laadun parantaminen: kattava radiovalikoima pitää seuraa työn aikana, uusimman sukupolven navigaattori, oma älypuhelin ja tablettiteline auttavat kuljettajaa jokapäiväisessä työssään.
MUKAVUUS
Ivecon uusi istuinpäällissarja uudelle Iveco Eurocargolle on suunniteltu kaikkiin tarpeisiin sopivaksi, mutta samalla se myös sopeutuu omiin tarpeisiisi. Yhdessä uusien mattojen ja niiden kaksipuolisen kiinnitysjärjestelmän kanssa se takaa mukavan oleskelun ohjaamossa.

VALITSE VERTAANSA VAILLA OLEVA AJOKOKEMUS

S-WAY-lisävarusteet

UUDET S-WAY-LISÄVARUSTEET YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

IVECO S-WAY tarjoaa täyden kuljetusratkaisun, joka on suunniteltu parantamaan kuljettajan elämää ohjaamossa samalla kun omistajat pystyvät toimimaan tehokkaasti, tuottavasti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesi.

Tämän uuden työnteko- ja ajotavan mukaisesti IVECO tarjoaa uuden sukupolven lisävarusteita, joilla kustomoidaan ja maksimoidaan omaa kokemustasi UUDEN IVECO S-WAY -ajoneuvosi kanssa.

S-WAYN TÄRKEÄT LISÄVARUSTEET
MONIPUOLISUUS
Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti korostamaan sen tärkeimpiä ominaisuuksia ja maksimoimaan suorituskykyä. Korkealaatuisten materiaalien ja tarkkojen testien ansiosta asentaminen onnistuu helposti. Uudet LED-taustavalaistut katteet on suunniteltu uuden katon mukaisesti ja ne korostavat kaluston identiteettiä kustomoiduilla logoilla ja kromiosilla; uudet ja upeat tarrat takaavat maksimaalisen monipuolisuuden.
TUOTTAVUUS
Laiteyhdistelmä: aerodynamiikkapakkaus, aurinkosuoja ja tuuliohjain vähentävät turbulenssin aiheuttamaa vastusta ja yhdessä polttoainevarkauksien estolaitteiden ja rengaspaineen valvonnan kanssa ne takaavat polttoainesäästön.
TURVALLISUUS
Paranna ajoneuvosi turvallisuutta ja vähennä onnettomuusriskiä kattavalla peruutuskamerajärjestelmällä. Uudessa ajoneuvossasi on lämmitetty kamera, joka kestää äärimmäisiäkin ilmasto-olosuhteita. Paineilmatoiminen merkinantolaite ja kattava valikoima heijastavia lisävarusteita takaavat näkyvyyden tien päällä.
MUKAVUUS
Ohjaamossa asuminen: tämä on Comfort-lisävarustelinjan avainkäsite. Uusi mikroaaltouuni antaa sinun tuntea olosi aina kotoisaksi. Uudessa LED-tilavalossa on USB-liitinpaikka, jotta kuljettajat ja matkustaja voivat rentoutua hämärän aikaan ohjaamossa kirjaa lukien. Uudet istuinpäälliset ja matot on suunniteltu sopeutumaan erilaisiin tarpeisiin päiväreissuista pitkille matkoille.
HI-TECH
HI-TECH-lisävarustesarjan ansiosta voit käyttää uusinta teknologiaa ja viihdetekniikkaa. Paljon mahdollisuuksia, yksi ainoa tarkoitus: työsi ja elämäsi helpottaminen ohjaamossa.
Uusi USB-liitinpaikallinen kojelautateline on suunniteltu laitteittesi lataamiseen helpoimmassa ja turvallisimmassa paikassa. Uuden audio- ja videojärjestelmän yhdistäminen takaa innovaation, teknologian ja helppokäyttöisyyden luoden ihanteellisen ympäristön rentouttavalle ajolle.