Lave omkostninger og investering i din fremtid

For Iveco er bæredygtighed mere en bare en målsætning: Det er en måde at drive forretning på. En tankegang, som ligger til grund for de daglige beslutninger.

Stralis er bevis på Ivecos målsætning om at skabe bæredygtige produkter, som kan garantere maksimal produktivitet med de laveste driftsomkostninger og reduceret indvirkning på det miljø, som vi lever og arbejder i.

At vælge en helt igennem bæredygtig lastbil som STRALIS er en investering i fremtiden: Et ansvarligt og miljøvenligt valg, som betaler sig selv tilbage. En lastbil med lavt brændstofforbrug og lave emissioner giver mærkbart lavere driftsomkostninger her og nu og sikrer en høj gensalgsværdi over tid.

STRALIS er udstyret med motorer fra Cursor FPT Industrial, hvilket sikrer et lavt brændstofforbrug og fremragende ydelse. Det unikke High Efficiency SCR (HI-eSCR) katalytiske reduktionssystem, der er designet, patenteret og produceret af FPT Industrial, gør STRALIS til det eneste tunge køretøj på markedet, der overholder Euro 6 - emissionsgrænserne uden brug af EGR. FPT Industrials High Efficiency SCR-system reducerer kvælstofilte-niveauerne med mere end 95 %. FTP Industrials efterbehandlingsteknologi til Euro 6 - køretøjer er unik og eksklusiv, idet den overholder de strenge grænser for udledning af kvælstofilte uden at øge brændstofforbruget.

Stralis er en både miljøvenlig og effektiv lastbil, der modsvarer store transportvirksomheders miljøpolitik og ønske om at nedbringe omkostningerne, især udgifterne til brændstof, som udgør næsten en tredjedel af lastbilens driftsomkostninger. Stralis den perfekte lastbil, der forener brændstoføkonomi og miljøvenlighed.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 02025aa0-4984-8089-73e1-a1b712d5a95f.