​Stralis Ekstraudstyr


Den STRALIS står i dag for det mest avancerede indenfor kategorien af tunge lastbiler og tilbyder en række produkter og skræddersyede funktioner, som fokuserer på produktivitet og rentabilitet i transportsektorens hverdag.


Den er nu en ægte TCO2 CHAMPION, i kraft af det lave forbrug, de lave emissioner og de lave samlede ejeromkostninger, for transmissionen på STRALIS, fra motor til hjul, er blevet fuldstændigt moderniseret. Der er blevet udviklet en ny elektrisk / elektronisk arkitektur; Der er blevet anvendt en ny førsteklasses transmission, en ny bagaksel og et nyt baghjulsophæng.


På linje med køretøjets forbedrede egenskaber tilbyder IVECO Accessories en ny generation af tilbehør, udviklet specifikt til din STRALIS med henblik på at give dig de mest spændende forhold for dit daglige arbejde og din køreoplevelse.


Du kan vælge at forbedre dit køretøjs stil med et vidt udbud af forkromede detaljer, eller fokusere på din synlighed med de specielle lysdiodekit, og skabe din helt unikke STRALIS i stil med din personlighed. Supplerende aktive og passive sikkerheds- og sikringssystemer hjælper dig med at beskytte din STRALIS og dens last, mens hightech-tilbehør bringer fremtiden ombord. Sidst men ikke mindst kan du personliggøre komforten i din STRALIS med et omfattende udvalg af tilbehør, designet for at gøre tilværelsen ombord så produktiv og komfor tabel som muligt.


IVECO Accessories: Et uendeligt produktudvalg. Detaljer, der gør en forskel.

​Slut dig til den nye generation. Kør som en champion.

Brochure