Rådgivning - Sammen skaber vi succes

​Fordi vi ved hvor vigtig rådgivning er, kombineret med skræddersyede finansieringsløsninger, har vi specialiseret os på dette specifikke marked.

Branchekendskab og global allround finansieringskompetence
 

Den nye CNH Industrial Gruppe er udsprunget af fusionen mellem Fiat Industrial og CNH Global. Gruppen er en af de førende på verdensplan indenfor kapitalgoder som landbrugs- og entreprenørmaskiner fra CNH. Varebiler, lastbiler og specialkøretøjer fra Iveco, samt speciale indenfor Powertrain teknologien fra FPT Industrial.

Koncernen udvikler, producerer og sælger ”Arbejdsmaskiner, uundværlige i Business” – fra traktorer og mejetærskere, grave- og læssemaskiner, vare- og lastbiler, udrykningskøretøjer og til specialkøretøjer til forsvaret, on-road såvel som off-road.

Med 11 brands/mærker, 64 fabrikker, 49 forsknings- og udviklingscentre, mere end 68.000 medarbejdere og ca. 6.000 forhandlere i 190 lande indtager CNH en unik position på markedet.

Koncernens målsætning er at blive markedsleder indenfor vores brancher. Vi har fleksibiliteten og styrken til at forfølge alle attraktive strategiske muligheder for vækst og konsolidering.

 
 CNH Industrial website