Logistik - Iveco Parts & Service

Logistik

​Mere nærhed for maksimal produktivitet

Styret af kundetilfredshed, arbejder IVECO på at give dig køretøjer, dele og logistik af den bedste kvalitet. For at begrænse din nedetid og garantere maksimal ydeevne investerer vi løbende i et ekspanderende netværk af reservedelslagre og logistik.
Vi bestræber os på at give dig den rigtige del på det rette tid og sted med en hurtig og effektiv kundecentreret forsyningskæde.

IVECO logistik med fodaftryk i Europa:

 • 8

  Lagre i Europa

 • 335,823 m2

  Lagerplads

 • 400,000

  Reservedelsnumre, som styres på lageret i

 • Over 10

  Millioner reservedelsbestillinger håndteres hvert år

 • 24/7

  Leveringer i hele Europa

Uanset hvor du er, kan du få adgang til en bred vifte af originale dele til dit køretøj på rekordtid. For dig betyder det en forbedret ydeevne og minimal nedetid for opretholdelse af et højt serviceniveau året rundt. For at nå disse målsætninger har IVECO oprettet PRIM (Parts Retail Inventory Management), som er en proces, der sikrer, at din forhandler gemmer reservedele, som dit køretøj har brug for, så det kan blive ved med at køre. IVECO har også et dedikeret team på mere end 150 medarbejdere over hele Europa, som finder dele, der er brug for her og nu til et terrængående køretøj (VOR).
Når du køber et køretøj fra IVECO, ved du, at du får en dygtig og dedikeret eftersalgsservice med i købet med en assistance, der klarer enhver udfordring, du måtte stå overfor i løbet af dit køretøjets levetid:

 • Kundecenter Assistance Non-Stop, som kan kontaktes 24/7 over hele Europa. En direkte kontakt til at finde løsninger hvor som helst, og som begrænser dit køretøjs nedetid
 • Stationer til tunge køretøjer: 300 servicepunkter i Europa langs Europas hovedmotorveje. På vores fortræffelige servicepunkter kan du gå ind og finde de reservedele, der opfylder Stralis' behov
 • Sporbarhedssystemer: Track&Trace for pakker så du kan følge dine reservedelsbestillinger fra lager til modtagelse samt spore de originale dele for at undgå forfalskninger.