PRESSEMEDDELELSER

Endnu en Iveco til Årets Transportvirksomhed 2010
Det er 3. gang på to år, at Hans Kristensen fra Iveco Herning leverer Iveco Trakker til Lemvig Beton. Trakkeren er en 8x4 450hk udstyret med køje, køleskab, aircondition, vægt og Palfinger Kroghejs. Bilen er opbygget af det lokale karosseriværksted, Vandborg Karosseri.

At Lemvig Beton vandt prisen som Årets Transportvirksomhed i år beror på virksomhedens positive tilgang til krisen. Lemvig Beton har under krisen valgt at arbejde konstruktivt og innovativt på en vækststrategi, uddanne og drage omsorg for virksomhedens personale og holde fokus på materiel, miljø, trafiksikkerhed og effektivitet. I tråd hermed er valget igen faldet på Iveco Trakker.

Vognmand Bent Larsen fra Lemvig Beton fortæller, at "vi er meget tilfredse med samarbejdet med Iveco Herning".

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 24 produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.