PRESSEMEDDELELSER

Team Vendelbo vælger Iveco til kurerkørsler
Der er travlt hos det nordjyske firma Team Vendelbo. Firmaet, der holder til i Aalborg, har netop overtaget samtlige UPS’ kørsler i Nordjylland. Denne udvidelse af UPS kørsler har betydet, at Team Vendelbo måtte indkøbe flere varebiler. Valget faldt på fem Daily 35S18V på 15,6 m³.

Team Vendelbos ejer, John Jensen, startede som selvstændig chauffør tilbage i 1995. Dengang havde han kun en enkelt bil, men nu er flåden oppe på hele 22 enheder. Hos Team Vendelbo er der en klar politik om, at bilerne ikke må blive mere end 3 år gamle. Derfor har firmaet gennem tiden haft op mod 60 Iveco Daily.

På godt gedigent nordjysk udtrykker John Jensen, hvorfor valget endnu engang er faldet på Iveco: ”Det er det, der er bedst. Det er gået godt indtil nu, så hvorfor skifte mærke? Vi har altid været meget tilfredse”.

De fem nye Iveco Daily er alle blevet leveret i brunt, som er standardfarven hos UPS. UPS er et verdensomspændende kurerfirma og Team Vendelbo har 16 vogne tilknyttet opgaven.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har over 27.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 6.000 servicesteder i mere end 100 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco-lastbil i arbejde.