PRESSEMEDDELELSER

Stralis Hi-Way ved MotoGP

Stralis Hi-Way, Ivecos flagskib inden for de tunge lastbiler, har endnu engang spillet en vigtig rolle som ”Safety Truck” og kørte banen rundt forud for prøverne i forbindelse med Iveco Grand Prix i Aragonien søndag den 29. september.

Den ny Stralis Hi-Way optrådte i sin karakteristiske orange lanceringsfarve på samme MotorLand bane, hvor den for et år siden fejrede kåringen som ”International Truck of the Year 2013” med en sejrsrunde.

Iveco-mærket kunne ses langs hele banen og på tribunen, på muren langs det lige stykke ved startlinjen og i banens to sving. Iveco-logoet blev også vist på alt officielt kommunikationsmateriale om løbet, ligesom det var tilfældet ved det forrige mesterskab.

Iveco har nu i fire år været partner og ”Trucks & Commercial Vehicles Supplier” ved MotoGP, det førende internationale motorcykelmesterskab. Som led i dette samarbejde har Iveco leveret 4 Daily og 13 nye Stralis Hi-Way til Dorna Sports, den spanske arrangør og eksklusive indehaver af rettighederne til MotoGP. Iveco-køretøjerne bruges hele sæsonen igennem til transport af udstyr, materialer, mobile kontorer og værksteder.

I lighed med sidste års MotoGP var Iveco officiel sponsor for Yamaha Factory Racing Team, og Ivecos logo var endnu en gang at finde på teamets Yamaha YZR-M1 motorcykler, som kørtes af Jorge Lorenzo og Valentino Rossi. De to racerkørere var sammen med den nye Stralis hovedpersonerne i Ivecos reklamekampagne, som blev bragt i de førende europæiske dagblade i forbindelse med Iveco Grand Prix i Aragon.

Det eksisterende partnerskab mellem Iveco og Yamaha Factory Racing Team er yderligere styrket denne sæson med levering til Yamaha af syv nye Stralis, heraf fire med Hi-Way førerhus samt en Daily kassebil til transport af motorcykler, udstyr, mobile værksteder og kontorer.

Om Iveco Danmark
Iveco Danmark A/S markedsfører og sælger Iveco varevogne, lastbiler og relaterede serviceydelser i Danmark via 27 certificerede Iveco-forhandlere og 34 autoriserede serviceværksteder fordelt over hele landet. 6 af disse er egne filialer.

I forlængelse af salg og markedsføring af vare- og lastbiler tilbyder Iveco en række serviceydelser i form af service- og reparationsaftaler, salg af brugte vare- og lastbiler
samt bilfinansiering.

For yderligere oplysninger om Iveco Danmark: www.iveco.dk

Iveco
Iveco, et selskab i CNH Industrial koncernen, udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road anvendelser, militæret og civilforsvaret.

Iveco har ca. 26.000 ansatte og producerer i 11 lande over hele verden med brug af de nyeste teknologier. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Ca. 5.000 salgs- og servicecentre i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco-lastbil i arbejde.
For yderligere oplysninger om Iveco se: www.iveco.com