PRESSEMEDDELELSER

Iveco Stralis garanterer frisk frugt til hele Danmark
H&P Frugtimport A/S i Vejle har netop modtaget deres første 2 akslede trækker fra Iveco Vejle.

Valget faldt på Iveco Stralis 440S42TP udstyret med Ivecos Eurotronic 2 gearkasse, der kan køre fuld- og semiautomatisk. Fordelen herved er, at chaufføren har mulighed for selv at styre gearskift ved kørsel på pladser og lignende steder, hvor det er fordelagtigt at kontrollere gearskiftet selv.

Bilen er desuden udstyret med integreret køleskab, klimaanlæg, multisæde og vandfyr. Da en af H&P Frugtimport primære opgaver er levering af frugt til dagligvarekæder i hele Danmark, forekommer natkørsel hyppigt. Derfor er bilen monteret med diverse lys, som skal hjælpe chaufføren til at orientere sig bedre.

Driftchef Ib Poulsen fra H&P Frugtimport fortæller: ”Vores dieselforbrug er et af de områder, vi arbejder på at gøre noget ved. Det skal reduceres. Derfor har vi valgt Iveco Stralis med en 420 hk Cursor 10 motor med variabel turbo. Det brede momentområde sikrer færre gearskift, hvilket betyder reduceret dieselforbrug. Så vi glæder os til at se resultaterne af vores køb”.

Bilen er opbygget af Iveco vejle, og leveret af Thomas Poulsen.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 24 produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.