PRESSEMEDDELELSER

Vognmand Morten Larsen vælger Iveco pga. serviceniveau og driftssikkerhed
Vognmand Morten D. Larsen fra Tørring har med købet af endnu en Iveco Daily 35C15 cementeret sin holdning: Iveco er den foretrukne partner, når det gælder valg af 3500 kg. varebiler.

- ”Jeg har valgt Iveco som min fremtidige samarbejdspartner på 3500 kg. varebiler fordi Iveco Daily er en god, driftsikker model. Det er meget sjældent, at den går i stykker. Samtidig er serviceniveauet i top hos Iveco Vejle. Når jeg ringer til Peter eller John, så hører jeg altid sætningen: ”Kom bare med den!” – og jeg er altid på vejen igen inden aften”, fortæller Morten Larsen. Mortens virksomhed har eksisteret i 6 år og han har på nuværende tidspunkt 9 biler, som kører dag- og natdistribution på såvel Fyn som i Jylland.

Ulig mange andre i transportbranchen har Morten ikke mærket meget til krisen. En af årsagerne er, at han primært beskæftiger sig med distribution af reservedele til biler, elektriske komponenter og pallegods. Morten beretter:

- ”Når krisen kradser, er der mange der holder fast i det de har, i stedet for at investere i nyt. Det betyder, at der er mange reservedele, der skal fragtes rundt”. Bilen er leveret af transportkonsulent Jan Nielsen hos Iveco Vejle.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 24 produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.