PRESSEMEDDELELSER

Fiat industrial førende i Dow Jones Sustainability

For tredje år i træk er Fiat Industrial med, som førende i sin sektor, i Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI) World og Europe.

På basis af den seneste vurdering fik koncernen en score på 88/100 sammenlignet med et gennemsnit på 49/100 for alle de virksomheder inden for Industrial Engineering, der blev vurderet af SAM, der er eksperter i bæredygtig investering.

DJSI World og DJSI Europe, der er de mest prestigefyldte aktieindekser med fokus på bæredygtighed, består af selskaber, der er bedømt som bedst i deres klasse på basis af deres økonomiske, miljømæssige og sociale resultater. For DJSI Worlds vedkommende blev 98 selskaber inden for Industrial Engineering indbudt til at deltage i vurderingsprocessen, og kun 12 blev optaget. For DJSI Europe blev 30 selskaber indbudt til at deltage, og 8 blev optaget.

Formanden for bestyrelsen i Fiat Industrial, Sergio Marchionne, kommenterede dette på følgende måde: “Vores engagement i bæredygtig udvikling, som del af vores forretningsmodel, er igen blevet belønnet. Vi er stolte af at være med i Dow Jones Sustainability Indexes for tredje år i træk, og vi vil fremover sætte endnu større mål, da CNH Industrial overtager forpligtelsen.”

Koncernens position i DJSI afspejler de betydelige resultater, der er opnået inden for en række områder. Fiat Industrial opnåede den højeste score inden for de vigtigste analyseområder i den miljømæssige dimension (miljøpolitik, indberetning) og den sociale dimension (udvikling og administration af den menneskelige kapital, indberetning), samt inden for supply chain management.

I maj 2013 var 6,01% af Fiat Industrial S.p.A’s free float aktier ejet af socialt ansvarlige investorer.
Fiat Industrial er desuden optaget i flere andre førende bæredygtighedsindekser, herunder: MSCI World ESG, MSCI World ex USA ESG, MSCI EAFE ESG, MSCI Europe ESG, STOXX Global ESG Environmental Leaders, STOXX Global ESG Social Leaders, STOXX Global ESG Leaders, ECPI Developed Ethical+ Equity, ECPI Ethical EMU Equity, FTSE ECPI Italia SRI Benchmark og FTSE ECPI Italia SRI Leaders, samt Carbon Disclosure Leadership Index i CDPs Italy 100-rapport, Euronext Vigeo World 120, Euronext Vigeo Europe 120 and Euronext Vigeo Eurozone 120.

For yderligere oplysninger henvises til:

www.fiatindustrial.com/en-US/sustainability/Pages/homepage.aspx
www.sustainability-indexes.com