PRESSEMEDDELELSER

Ove Larsen A/S kører Iveco
Ove Larsen A/S har netop fået leveret en ny Iveco Daily 35C18, der ud over det omfattende standardudstyr også er udstyret med partikelfilter samt fartpilot. Opbygningen er et presenningslad leveret af Brdr. Plagborg.

René Skovgaard fra Ove Larsen A/S fortæller: ”Ved valget af Iveco Daily lagde vi stor vægt på bilen robuste og driftssikre egenskaber samt det overlegne kraftoverskud fra den store 3,0 liters motor.”

I samme forbindelse har virksomheden via Jan Nielsen hos Iveco Vejle også fået leveret to lettere brugte Iveco Daily biler; en 35S14D samt en 35S12D.

Med sine nu i alt 56 biler, hvoraf de fire er Iveco Daily, har det velkonsoliderede byggefirma fået bedre muligheder for at køre materialer ud i forbindelse med tømrer-, murer-, beton- og maleropgaver. Ove Larsen A/S udfører byggeopgaver for en bred kundegruppe, såvel private som erhvervslivet i Vejle og omegn.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har over 27.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 6.000 servicesteder i mere end 100 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco-lastbil i arbejde.