PRESSEMEDDELELSER

Ommelift foretrækker Iveco Daily
Ommelift har for nylig fået leveret endnu 3 Iveco Ny Daily og firmaet lægger ikke skjul på, at de foretrækker Iveco. Bilerne benyttes både internt, som servicebiler, og sælges specialopbygget videre til Ommelifts egne kunder.

”Fra tidligere at have købt et af de store konkurrerende mærker, køber vi nu primært Iveco, og det er der flere gode grunde til:” siger Flemming Jakobsen, der er Area Sales Manager hos Ommelift, ”Dels er Ivecos priser gode, og dels er det for os vigtigt, at driftsikkerheden til enhver tid er i orden. Endelig sælger Ommelift personlifte, som vi selv bygger på bilerne til vores kunder, og i denne sammenhæng er Iveco Ny Daily det perfekte valg, da den er meget nem at gå til og fleksibiliteten er i top, så både vi og vores kunder kan få det præcis, som de vil have det. Vi samarbejder med Iveco i Herning og er meget glade for samarbejdet!” fortsætter Flemming Jakobsen.

Ommelift, der ligger i Sdr. Omme, sælger tre typer personlifte, der bygges på hhv. 3,5 tons biler, larvebånd og trailere. 90% af firmaets lifte eksporteres. Firmaet, med 100 ansatte, er familiejet og 4. gene-ration er netop nu på vej ind i firmaet, der har eksisteret siden 1906.

Bilerne til Ommelift er leveret af Morten Petersen fra Iveco Herning.