PRESSEMEDDELELSER

Ny Daily 2014 - den bedste nogensinde
Ny Daily 2014 i hovedtræk: arving til en lang tradition, men helt igennem renoveret
Den tredje generation af Iveco Daily har gjort sit indtog på de europæiske markeder og fremstår som resultatet af et perfekt samspil mellem tradition og fornyelse. Et sandt generationsspring, der repræsenterer en vigtig milepæl for Iveco. Endnu engang imponerer Daily med et konkret og professionelt svar på de mest krævende kunders krav: to biler i én og den bedste Daily nogensinde, i perfekt balance mellem bevarelse og videreudvikling af dens ekstraordinære arv og behovet for fornyelse.
Det foretrukne arbejdsredskab blandt professionelle transportvirksomheder fremstår i dag som en bekvem og brugervenlig let varebil, der er fuldstændig renoveret, samtidig med at den viderefører de værdier i form af driftssikkerhed, effektivitet og alsidige anvendelsesmuligheder, der altid har gjort dette køretøj til det toneangivende inden for sektoren. 80% af komponenterne er blevet redesignet, men Ny Daily har bibeholdt sin klassiske chassisramme, som er dens DNA og sikrer styrke, fleksibel anvendelse og holdbarhed, ud over større opbyggervenlighed for chassisernes vedkommende.

I udviklingsarbejdet har man fokuseret ligeligt på begge versioner, chassis og varebil, med et ambitiøst mål for øje: at konsolidere lederskabet inden for begge sektorer, med stadig forbedring hvad angår brændstoføkonomi, ergonomi, kørekomfort, køreegenskaber og manøvredygtighed. et redesignet Daily-chassis og en helt ny varebil, med hovedfokus på sidstnævnte, der ud fra enhver synsvinkel forbedrer sine præstationer, hvad angår manøvredygtighed og lastekapacitet takket være optimerede voluminer og større brugervenlighed med en lettere tilgængelig læssebagsmæk.
Varebilens lastekapacitet er blevet væsentligt forbedret ved en revurdering af forholdet mellem akselafstand, totallængde og ladlængde: resultatet er markedsføring af de nye modeller på 18 og 20 m3, der tilbyder kategoriens største lastvolumen, samt versionen på 10,8 m3, der er kategoriens bedste hvad angår lasteeffektivitet, som er et indekstal der måler forholdet mellem lastrummets længde og bilens totale længde.

Med sin nye arkitektur, længere akselafstande og reduceret overhæng bag garanterer Ny Daily optimale køreegenskaber uden at kompromittere sin velkendte smidighed i smalle passager.
Det nye Quad-Leaf forhjulsophæng, som er standard på alle modeller op til 3,5 tons, er en fremragende kombination mellem de to tidligere enkelthjuls- og tvillinghjulsversioner, idet det samtidig giver øget lastekapacitet fra førstnævnte og frihøjde og tilladt akseltryk fra sidstnævnte.

På modeller med enkelthjul har affjedringen bag desuden fået en ny udformning, hvorved man har opnået to vigtige resultater: 55 cm lavere ladhøjde for at lette lastning og losning af bilen og reduktion af overstyring i sving ved rokering af lasten. Kombinationen af de nye for- og baghjulsophæng og de nye forlængede akselafstande på varebilen giver en dynamisk adfærd, der ligger i toppen af kategorien hvad angår sikkerhed og stabilitet.
Den tredje generation af Daily er desuden stærkt business-orienteret og gør det muligt at opnå en væsentlig reduktion af brændstofforbruget i forhold til den foregående model, med en betydelig forbedring af bilens totale ejeromkostninger kombineret med kategoriens bedste præstationer og et stort udvalg af motorer, gearkasser og bagtøjsudvekslinger.

Men det er ikke alt: også komforten er blevet stærkt forbedret. Føreren af Ny Daily kan nyde godt af en stadig mere bekvem og støjsvag kabine, som sikrer samme førerplads og køreglæde som en magelig personbil, og som har en række opbevaringsrum, både åbne og lukkede. Interiørets ergonomi er førsteklasses og suppleres af en forbedret lydisolering, et mere effektivt klimaanlæg og en enestående kørekomfort under alle lastforhold.
Daily er et ”verdensomspændende” køretøj: Til dato er der solgt over 2,6 mio. Iveco Daily i mere end 110 lande verden over. Bilen produceres på Ivecos fabrikker i Suzzara, i Norditalien, og i Valladolid i Spanien, hvor man for nyligt har foretaget betydelige investeringer i fornyelse af produktionslinjerne.
Disse fabriksanlæg har fået sølvmedalje i det prestigefyldte World Class Manufacturing (WCM) program, en af verdens bedste produktionsstandarder, hvor de opnåede en af kategoriens højeste scorer. En integreret model, der omfatter den overordnede organisation af fabrikken, og som anvendes på alle områder af produktionen for at optimere resultaterne gennem en løbende forbedring af processer og produktkvalitet, med særlig fokus på styring af de miljømæssige aspekter og eliminering af spild fra produktionen.
 
Ny Daily i detaljer
Styrke, holdbarhed og alsidighed: traditionen fortsætter
Chassisrammen er af fundamental betydning for køretøjets robusthed og modulære opbygning. Den bærende rammekonstruktion i U-profil lavet af højstyrkestål sikrer maksimal holdbarhed og fleksibel anvendelse. Denne løsning er et ideelt underlag for enhver type opbygning og giver mulighed for lettere ombygning af bilen i forhold til en boksramme og gør Daily til den eneste bil i sin kategori, der kan komme op på 7 tons totalvægt. Chassisrammen er dermed den optimale konstruktion for et erhvervskøretøj i toppen af kategorien.
Ny Daily varebil: den nye arkitektur
Genplaceringen af Daily i segmentet for varebiler med enkelthjul er et af de vigtigste mål, som Iveco har sat sig under udviklingen af bilen. Alle præstationer for en varebil med enkelthjul er blevet forbedret i og med den Nye Daily. Lasteffektiviteten er blevet optimeret ved at beregne den bedste balance mellem dimensionerne på bilens hovedelementer: akselafstand, totallængde og nyttelængde. Akselafstandene er blevet revurderet og omfatter nu tre niveauer: 3.000, 3.520 og 4.100 mm, hvoraf de to sidstnævnte fås med både kort og langt overhæng.
Med forlængelsen af akselafstandene har Ny Daily udviklet en helt ny modelserie af lastvoluminer. De nye modeller på 18 og 19,6 m3 er de bedste i klassen, når det kommer til disponibel volumen, mens versionen på 10,8 m3 har den bedste lasteeffektivitet, et indekstal der måler forholdet mellem lastrummets længde og den totale længde.
Denne version udgør også den vigtigste mulighed for fremgang for Iveco inden for det største markedssegment for varebiler. Således tilhører 38% af det samlede antal varevogne, der sælges i Europa, segmentet med voluminer fra 9 til 11 m3. Og Ny Daily på 10,8 m3 er i dag den bedste i sin klasse, hvad angår lastvolumeneffektivitet (0,57) og manøvredygtighed med en vendediameter på 11,9.

Totalvægten på varebilen går fra 3,3 til 7 tons med rummål fra 7,3 til 19,6 m3. Varebilen fås med højder på op til 2.100 mm, så selv høje personer kan bevæge sig ubesværet rundt i lastrummet. Den eksterne længde spænder fra 5.040 til 7.500 mm, mens varerummet starter fra 2.600 mm og går op til 5.100 mm.
Takket være en 55 mm’s sænkning af gulvplanet i lastrummet, kan lastning og losning ske både lettere og hurtigere. Højden på lastrummet er faktisk blandt de bedste i kategorien af varebiler med baghjulstræk.
Ny Daily varebil er den eneste med totalvægt op til 7 tons og nyttelast op til 4.000 kg, og det giver mulighed for at transportere de samme mængder gods på færre ture og dermed reducere omkostningerne og øge produktiviteten. Alt sammen funktioner, der gør Daily til det foretrukne køretøj blandt transportfolk, både til distributionskørsel og til alle de anvendelser, der kræver store voluminer, optimale præstationer og holdbarhed under belastning.
 
Ny Daily chassis
Udbuddet af chassisversioner er stadig blandt de mest omfattende på markedet, med en totalvægt på 3,3 - 7 tons, akselafstand fra 3.000 til 4.750 mm og opbygningslængder op til 6.190 mm. Den nye version med akselafstand på 4.100 mm og enkelthjul kombinerer fremragende manøvredygtighed med en opbygningslængde op til 4.500 mm, hvorved den bibeholder alle Daily’ens karakteristiske egenskaber, men forbedrer køreegenskaberne.
Ny Daily chassis er det eneste i sin klasse med en nyttelast på op til 4.700 kg, og det maksimalt tilladte akseltryk på for- og bagakslen er blandt kategoriens allerbedste. Motoren på 146 hk til versionerne med tvillinghjul fås nu også med 2,3-liters slagvolumen og turbolader med variabel geometri, der giver en forøget lastekapacitet (+60 kg), bedre brændstoføkonomi og lavere emissioner.
Bedre manøvredygtighed og bedre køreegenskaber
Den nye arkitektur med forlænget akselafstand og reduceret overhæng bag har forbedret balancen og manøvredygtigheden hos Ny Daily varebil uden at kompromittere dens ekstraordinære smidighed i smalle gader. Vendediameteren fra kantsten til kantsten (11,9 m) er klassens bedste.
For at udnytte den nye bils potentiale bedst muligt er der udviklet et nyt affjedringssystem for, som bidrager til at øge komforten og køreegenskaberne, og som vil være standard på både varebiler og chassiser.
Det nye QUAD LEAF forhjulsophæng er baseret på dobbelte A-arme med tværgående bladfjedre, som giver fremragende resultater, hvad angår begrænsning af mål og vægt. Det nye forhjulsophæng, som er standard på alle modeller op til 3,5 tons, er den bedste kombination af de to foregående versioner takket være følgende egenskaber:

- maksimalt tilladt akseltryk på 1.900 kg (+100 kg)
- en frihøjde på chassisversionerne på 175 mm (+ 45 mm)
- øget lastekapacitet (+60 kg i forhold til MecTor)

De nye akselafstande inden for udbuddet af varebiler fokuserer overvejende på versionerne med enkelthjul. De bidrager – sammen med de nye affjedringer – til en dynamisk adfærd, som i høj grad har forbedret bilens stabilitet og forudsigelige respons og giver mulighed for at få en sideværts acceleration svarende til en bedre personbils på 0,74 g.
Affjedringssystemet fortil er også blevet restylet med dobbelt A-arme og torsionsfjedre. QUAD-TOR-affjedringen, der fås på versionerne med tvillinghjul, egner sig til meget krævende anvendelser og bringer akseltrykket op på 2.500 kg (2.100 kg for versioner op til 5 tons). Denne løsning, som anvender en torsionsfjeder som fleksibelt element, er en unik egenskab i dette segment og har været en af Daily’ens styrker helt fra første generation. 

Affjedringssystemet bagtil på versionerne med enkelthjul er også blevet revideret, og dets geometri er blevet omkalibreret for at minimere overstyring og øge støddæmpernes dæmpende virkning. Oven i alt dette kommer en vægtreduktion på 8 kg i forhold til den tidligere model, men også en sænkning af gulvhøjden i lastrummet på 55 mm, hvilket bringer Ny Daily på niveau med de bedste konkurrenter inden for markedet for køretøjer med baghjulstræk.
Også med hensyn til sikkerhedsstandarderne har Ny Daily forbedret sine præstationer. Ud over det elektroniske stabilitetsprogram (ESP), som er standard, introducerer Ny Daily et højteknologisk indhold, herunder Lane Departure Warning System (LDWS), der udsender en advarselstone, når køretøjet overskrider midterlinjen på vejen, uden at chaufføren har aktiveret blinklyset. Systemet er meget effektivt til at forhindre ulykker, der skyldes chaufførens uopmærksomhed eller træthed.
 
Ny Dailys motorudbud og præstationer
Ny Daily-kunderne kan vælge mellem to motorstørrelser, på henholdsvis 2,3 og 3 liter, mellem diesel og naturgas samt ni effektklasser fra 106 til 205 hk. Motorerne fås i versionen Euro5b+ med EGR eller i Euro VI-version med blandet EGR + SCR-system. Det kompakte efterbehandlingssystem er placeret på højde med chassisrammen uden at stjæle plads fra lastrummet. På Euro VI-versionerne giver den nye generation af Common Rail-systemet mulighed for indsprøjtningstryk på op til 2.000 bar. Udbuddet omfatter desuden en Natural Power CNG-version på 136 hk, som giver mulighed for at minimere brændstofudgifterne, udslippet af forurenende stoffer og støjbelastningen.
Alle gearkasser er 6-trins, også den automatiserede Agile-gearkasse, der kan bruges både i automatisk og sekventiel funktionsmåde.
 
Rentabilitet: Ny Daily giver den bedste brændstoføkonomi nogensinde
Ny Daily har vigtige teknologiske løsninger, der har til formål at reducere brændstofforbruget. Brændstofforbruget kan falde med gennemsnitlig 5%, men kan sænkes yderligere alt efter bilens anvendelse og model. Aerodynamikken er forbedret især på varebilsversionerne, og vindmodstandskoefficienten (CW) er blevet reduceret med 6% (fra 0,335 til 0,316).

Med EcoSwitch-funktionen kan man via en trykknap på instrumentpanelet aktivere motorstyringen og få et reduceret drejningsmoment til rådighed (særlig velegnet ved kørsel med delvis belastning) og begrænse bilens maksimumshastighed med 5 km/t.

Smart Alternator er en avanceret driftsmåde for vekselstrømsgeneratoren, som genvinder kinetisk energi fra bilen, når gaspedalen slippes, og deaktiverer effektforbruget, når batteriet oplader.

EcoMac er et funktionsprincip for det automatiske klimaanlæg, som optimerer kompressorens funktion alt efter det reelle kølebehov i førerhuset under hensyntagen til den tilsvarende følte temperatur.
Andre løsninger til optimering af brændstofforbruget, som sigter på at reducere friktionen, er stempelringe med reduceret tangentiel belastning, motorolie med lav viskositet og dæk med nedsat rullemodstand.
Ny Daily i varebilskonfigurationer fra 7 tons tilbyder over 4 tons nyttelast og næsten 20 kubikmeters lastrum. Med den nye arkitektur er totalvægten blevet reduceret: og er nu op til 40 kg lettere end den tidligere model. En yderligere fordel kan opnås ved at vælge luftaffjedring bag, som leveres på alle versioner. På chassisversionerne er oversiden af chassisrammen helt plan og uden forhindringer, hvilket letter opbyggernes arbejde.

På begge versioner giver den forbedrede aerodynamik og de teknologiske løsninger (fra EcoSwitch til den intelligente vekselstrømsgenerator) desuden en total brændstofbesparelse på op til 5%. Dette udmønter sig i en betydelig reduktion af køretøjets samlede driftsomkostninger.
Det udvendige design: nyt og funktionelt
Med Ny Daily oplever man ”familieligheden” med Ivecos andre køretøjer. Bilens design er helt nyt og gør, at Daily endnu en gang skiller sig ud med sin stærke personlighed, sit markante design og den gennemførte omhu, der er lagt i den mindste detalje.

Fronten er sammensat af flere moduler: frontrudens vinduesflade, som er indrammet af de sorte stolper, fortsætter lige over i sideruderne og forenes med den linje, der går gennem forlygterne og kølergrillen på højde med de udvendige spejle. Motorhjelmen står frem mellem de to moduler som en udstrakt flade. Takket være dens buede form og dens størrelse er der nem adgang til motorrummet. Forneden strækker kofangeren sig mod de robuste hjulkasser og understreger vejgrebet med et stærkt horisontalt udtryk.
Ny Daily er kendetegnet ved et sofistikeret design, ligesom en personbil, men den har sin egen klare identitet, som udtrykker stolthed, fordi form og funktion går op i en højere enhed. Lygterne er placeret højt oppe i en tilbagetrukket position for at forhindre skader i tilfælde af påkørsel. Den ubrudte linje mellem forlygterne og kølergrillen er sænket på midten for at fremhæve dynamikken og vejgrebet. Båndet, der løber langs de fire sider, giver harmoniske proportioner og beskytter karrosseriet, samtidig med at det udgør en visuel skillelinje mellem den nederste del, der indeholder de mekaniske komponenter, og den øverste del, som består af førerhuset og lastrummet. Den større vinduesflade giver mere lys inde i førerhuset og øger udsynet i højden, samtidig med at den nye udformning også forbedrer bilens aerodynamik.
 
Det indvendige design: nyt koncept for kørekomfort
Det indvendige af førerhuset er udviklet helt fra bunden for at opnå et mere behageligt arbejdsmiljø, bl.a. takket være større udsyn og bedre lydisolering. Det nye instrumentpanel er redesignet for at forbedre ergonomien i førerhuset, og førersædet og rattet kan indstilles, så chaufføren kan finde sin ideelle kørestilling og opnå en køreoplevelse, som sad han i en magelig personbil. Alle betjeningsgreb og opbevaringsrum er placeret så de er lette for chaufføren at nå, herunder fem lukkede rum, tre kopholdere, ud over skræddersyede rum til dagligdags ting såsom telefon og tablet.
Den "intelligente" pladsudnyttelse, støjsvagheden takket være de lydabsorberende materialer og en mere effektiv kontrol af klimaet giver et behageligt arbejdsmiljø i førerhuset uanset belastning og kørselsopgave.
Et aspekt, der forstærkes yderligere af det store udvalg af infotelematik-løsninger, der er med til at få chaufføren til at føle sig godt tilpas. Med platformen IVECONNECT kan chaufføren fx styre et infotelematik-system, der omfatter radio, MP3-afspiller, visning af bakkameraet og GPS-navigator, via en touchskærm, der er indbygget i instrumentpanelet.
Kategoriens mest komplette modelprogram
Ny Daily der til fulde lever op til sit kald om at være et køretøj, som tilbyder Ivecos kunder en række løsninger til enhver anvendelse, leveres i et utal af forskellige versioner, som tæller over 8.000 forskellige kombinationer af chassisramme, motor og mekaniske dele:
- 6 varianter med totalvægt fra 3,3 til 7 tons
- nyttelast (inklusive føreren), op til 4700 kg med anhængerkapacitet op til 3500 kg
- 3 akselafstande, 5 længder og 3 indvendige højder i udbuddet af varebiler
- 6 akselafstande og opbygningslængder fra 3 til 6,2 m for det øvrige sortiment (chassiser, dobbeltkabine ...)
- 9 rummål på lastrummet fra 7,3 til 19,6 m3
- 9 motorer fra 106 til 205 hk, med rekordhøje effektniveauer op til 470 Nm
- vendediameter på 11,9 m
- længde af lastrum på over 5,1 m  
- 15 opbevaringsrum, herunder 5 lukkede
- over 40 forskellige fabriksversioner.
 
Modelprogrammet omfatter versioner af varebiler, chassiser, dobbeltkabine, basischassiser og minibusser.
Chassisrammen med variabelt tværsnit gør Ny Daily til den foretrukne grundmodel for karrosseriværkstederne pga. dens robusthed og styrke; og desuden garanterer den lang levetid for opbygningen samt enkle installationer. Disse fordele er en del af Daily’ens arv og er afgørende for Ivecos kunder, fordi de udmønter sig i driftssikkerhed, langsigtet besparelse og høj restværdi.

Men det er ikke det hele: denne konstruktion gør Ny Daily ideel til anbringelse af CNG-tanke (med komprimeret naturgas) til Natural Power-versionen og er allerede forberedt til placering af batterier til el- og hybridversionerne. Alt dette uden at det går ud over den disponible plads i varerummet.
Daily Minibus: alle fordelene ved Ny Daily til personbefordring
Ny Daily Minibus fås i forskellige versioner, der opfylder behovene hos kunder, der opererer inden for den kollektive personbefordring, både i byerne og til hurtig intercity-transport.

Iveco Bus, en af Europas førende på dette område, tilbyder Ny Daily som resultat af et omfattende udviklingsarbejde, som ikke kun har gået på at tilpasse sig emissionsgrænserne i Euro VI-normen, men som har haft til formål at skabe et helt nyt køretøj, som kombinerer de egenskaber, der traditionelt kendetegner Daily, med de kompetencer, der naturligt ligger hos den ledende inden for offentlig passagertransport.
Hele produktionsprocessen er optimeret takket være nye metoder og nye kontrolsystemer, men især takket være indførelsen på fabrikken i Suzzara, hvor Daily’en produceres, af en ny produktionslinje udelukkende forbeholdt Minibus.

Den nye generation af Daily Minibus tilbyder alle fordelene ved Ny Daily. Det vil sige en ny arkitektur, nye akselafstande, nyt udvendigt og indvendigt design, ny førerplads med ergonomisk instrumentpanel, og fire forskellige versioner til de fire hovedanvendelser: turisme, rutebil, bykørsel og skolebus.
Chaufførens og passagerernes sikkerhed og trivsel har første prioritet for Iveco Bus. Chaufføren kan regne med sikkerhedssystemer som ESP og LDWS samt med et komfortniveau, som ikke står tilbage for en personbils. Det nye sæde med sænket sædehøjde og det nye mindre rat gør det lettere at manøvrere minibussen.
Passagerkomforten er sikret med nyt moderne udstyr, der er designet til at gøre selv langturskørsel behagelig med forbedring af klima- og ventilationsanlægget samt anvendelse af luftaffjedring.
Blandt de vigtigste nyheder er versionen på 6.1 tons med forlænget akselafstand på 4100 mm, seriens nye topmodel, med plads til 22 siddende passagerer plus fører og en eventuel turleder (det maksimale, et køretøj af denne kategori kan transportere) og 30% mere bagageplads i forhold til de tidligere versioner. 
 
Ny Daily Minibus fås i versionerne Line, Tourys, Citys og Pop:
- Daily Line er den mest alsidige version, ideel til rutebilskørsel og som skolebus. Den fås i tre forskellige længder, med to typer døre, forskellige passagerlayouts op til 22 sæder og med ekstraudstyr såsom rampe til kørestolsbrugere.
- Daily Tourys er turistversionen med samme komfort og design som en luksusturistbus. På denne version kommer familieligheden med luksusturistbusserne fra Iveco Bus klart til udtryk. Gulv- og tagbeklædningerne er nye ligesom det øvrige udstyr som LED-lamper og ventilationsdyser ved de enkelte pladser.
- Daily Citys er A-klasse modellen eller modellen udelukkende til transport i byernes centrum og forstæder. Fås også i CNG-version med en central dobbelt dør og en bagdør med mulighed for rampe til kørestolsbrugere.
- Daily Pop er en skolebus beregnet for det italienske marked. Den fås i diesel- og CNG-version og har en maksimal kapacitet på 45 skolebørn af de små årgange eller 32 af de større årgange. 
 
Ny Daily Camper: den ultimative komfort selv på længere ture
De kvaliteter og værdier, der ligger i Ny Dailys DNA, gør den også til det ideelle grundlag for en autocamper eller et motorhome. Et avanceret køretøj ud fra enhver synsvinkel, fra komforten til de teknologiske løsninger, fra effekten til hensynet til miljøet, som sikrer en vellykket ferie for de kunder, der vælger en autocamper på Iveco-basis.
Ivecos teknologi garanterer motorer med effekt og smidighed i topklasse, der kombineret med baghjulstrækket og differentialespærren, giver maksimal trækkraft, især på underlag med dårligt vejgreb.

Køretøjet tilbyder den ultimative komfort, selv på længere ture. Den ergonomiske position for førersæde og betjeningsgreb, det justerbare rat (45 mm langsgående justering) og udstyr som fartpilot, reducerer trætheden hos føreren og fremmer koncentrationen. Takket være de brede vinkler for udsynet gennem frontruden og de store udvendige spejle med vidvinkelspejl, kan chaufføren køre under total sikkerhed, selv med en større autocamper.
Komfort har også med teknologi at gøre. Blandt de mest innovative infotelematikløsninger kan køretøjet udstyres med bilradio med Bluetooth ®, hvormed man kan foretage håndfri opringninger via knapper på rattet og lytte til musik via MP3, CD og en USB-forbindelse. På bestilling kan man også få Ivecos GPS-løsning, som ud over de funktioner, der allerede er beskrevet, omfatter en stor 7” touchskærm, et navigationssystem beregnet til lastbiler med mulighed for at indtaste køretøjets vægt og mål, samt visning af bakkameraets billede.
 
Komforten er også sikret ved den teknologi, der er anvendt til affjedringerne: Bagakslen fås med luftaffjedring med elektronisk styring af vægtfordelingen, der absorberer vibrationerne på optimal måde og sikrer støjsvag og stabil kørsel. Chassisrammen med længdevanger i stål, efter samme koncept som på Ivecos tunge lastbiler, garanterer en høj konstruktionsmæssig styrke og giver mulighed for at opbygge et robust køretøj – fra de mere kompakte versioner til de mest luksuriøse autocampere. Tilbuddet er blandt de mest omfattende på markedet med versioner fra 3,5 op til 7,2 tons totalvægt, med enkelt- eller tvillinghjul, 4-motorer og 3 gearkasser.

Iveco har udviklet nye versioner specielt til brug som rekreative køretøjer med totalvægt på 4, 5,6 og 7,2 tons for versionerne med tvillinghjul.

Ny Daily 2014, Stærk af naturen: kommunikationskampagnen
”Stærk af naturen": det er det slogan, der vil ledsage kampagnen for Ny Daily rundt om i verden. Et køretøj, der skiller sig ud for sin styrke og holdbarhed over tid og markerer sig yderligere ved et nyt vigtigt udviklingsskridt i sin allerede berømte og succesrige historie. Et køretøj, som forstår at overraske og har gjort det siden 1978 og frem til i dag. Styrken ligger i dens DNA, men i dag giver Ny Daily endnu kraftigere udtryk for hele sin styrke.
Dette er kort sagt konceptet for reklamekampagnen for Ny Daily, som hovedsagelig fokuserer på bilen, der gør sin entré på scenen, og som den sande hovedrolleindehaver i den professionelle transporterverden fremkalder alle sine styrker, i de tre versioner som varevogn, chassis og minibus.
 
Bilens lanceringsfarve er Boreal Blå Metallic, som er inspireret af et ekstraordinært naturfænomen og minder om farven på himlen og havet, et symbol på voldsom styrke og skønhed. Denne kreative løsning, der er centreret om begrebet naturens kraft, er også forbundet med Ivecos engagement i miljømæssig bæredygtighed. Et ansvar, som Iveco lever op til hver dag med produktion af køretøjer med alternative fremdriftssystemer.
 
Iveco har også skabt en ny original applikation specielt for Ny Daily til iPhone, iPad og Android-enheder. Den fås til operativsystemerne iOS hos Apple App Store og til Android hos Google Play på seks sprog: italiensk, engelsk, spansk, fransk, tysk og polsk. Med "NEW DAILY" App’en kan man via en original interaktiv menu finde de vigtigste nyheder, som er indført på den nye model af køretøjet samt alle de tjenester, Iveco tilbyder sine kunder. Blandt de vigtigste funktioner er en 360° visualisering af køretøjets interiør og eksteriør, en produktkonfigurator, og røntgen visualisering for de mest avancerede tekniske funktioner.

Iveco reservedele og teknisk service
Et netværk af over 4.800 forhandlere og værksteder rundt omkring i hele verden, herunder mere end 2.000 i Europa, tilbyder alle indehavere af et Iveco-køretøj professionel service, øjeblikkelig og overalt, hvilket er en afgørende faktor for kundens valg.

Med Ny Daily er der oprettet en Daily Club, en enestående mulighed for kunder, der ønsker at nyde eksklusive privilegier gennem hele køretøjets levetid. Med simpel online-registrering på webstedet www.dailyclub.iveco.com kan man nyde godt af informationer og eftermarkedsservices i form af nye initiativer, særlige tilbud, forpremiere på nationale kampagner, arrangementer, produktnyheder, rabatkuponer på reservedele og tilbehør og meget mere.
Et komplet sortiment af reservedele
Ivecos originale reservedele gennemgår en nøje proces med udvælgelse af de bedste leverandører og råvarer, nøjagtige tests og streng kontrol af pålideligheden i hele produktions- og distributionskæden. Der er otte lagre i Europa som, takket være de mest innovative teknologier, fungerer som et enkelt virtuelt distributionscenter der kan håndtere mere end 350.000 dele uden problemer. Iveco benytter et integreret leveringssystem, der sikrer at reservedele er tilgængelige eller leveres inden for 24 timer. Reservedelene spores fra indførslen på lagere og hele vejen frem til det lokale værksted og er dermed garanteret som originale reservedele.
Takket være de indhøstede erfaringer fra de seneste årtier, en omhyggelig udvælgelse af materialer og leverandører og anvendelse af avancerede teknologier og processer, er Iveco også i stand til at give nyt liv til brugte motorer, turbiner, injektorer og mange andre komponenter og tilbyde dem til en god pris som alternativ til de nye produkter.
Renoveringen af reservedele hos Iveco er en industrialiseret proces, der overholder de tekniske specifikationer og produktionsstandarderne for de originale reservedele. Streng kontrol på særlige prøvebænke bekræfter den højeste kvalitet og sikrer, at Ivecos renoverede reservedele har præstationer, kilometertal og emissioner på linje med de fabriksnye komponenter. En bekræftelse af de høje standarder, som disse reservedele er garanteret, er at serviceintervaller og garantibestemmelser er de samme som for nye reservedele.
Hertil kommer en ny linje af reservedele, Value Line, der er blevet til i et samarbejde mellem Iveco og Magneti Marelli for at imødekomme efterspørgslen fra indehaverne af ældre Daily-biler med begrænset levetid tilbage. Linjen giver mulighed for at vælge mellem de vigtigste familier af reservedele, der oftest bruges ved almindelige serviceeftersyn, såsom filtre, bremseklodser, bælter, pærer, batterier, og er den perfekte kombination af komfort, kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

Endelig er der all inklusive servicepakken, IVECO ALL IN ONE, til en fast og gennemsigtig pris, der omfatter reservedele og arbejdsløn.

Eftermarkedsservice
Iveco har også sammensat et vigtigt serviceprogram for sin Nye Daily. Via Elements-programmet tilbyder Iveco således en lang række fleksible og modulopbyggede service- og reparationsaftaler og udvidelse af garantien, som opfylder de forskellige behov og understøtter køretøjets værdi over tid.
En vigtig fordel ved denne ordning er at kunden kan være sikker på, at værkstedet anvender originale reservedele og kompetente professionelle Iveco-mekanikere. Den ekstremt fleksible Elements-ordning garanterer en særlig fordelagtig service. Kunden har mulighed for at vælge det serviceniveau, der passer bedst til hans virksomhed, samtidig med at han har vished for at holde de faste omkostninger under kontrol.
Med henblik på at maksimere køretøjernes effektivitet tilbyder Iveco desuden nogle yderligere forbedringer på serviceområdet, såsom forlængelse af intervallerne for udskiftning af brændstoffilter fra 40.000 til 80.000 km, pollenfilter fra 1 til 2 år, og kølevæske, der varer hele køretøjets levetid.
Assistance Non Stop (ANS), Ivecos hotline-service, har professionelle medarbejdere, der taler 10 forskellige sprog og er til rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Kunden behøver blot ringe til et internationalt gratisnummer for at få assistance og kan derfor rejse trygt omkring overalt i Europa. Under reparationen overvåger kontrolcentret forløbet af reparationsarbejdet og sørger for, at bilen er tilbage på vejen på kortest mulig tid. 
Iveco anvender desuden de mest avancerede diagnoseværktøjer på værkstedet og i vejsiden, såsom den avancerede EASY-platform, som kan foretage diagnose af de forskellige elektroniske styreenheder i bilen ved at forbinde dem, via TELESERVICE softwaren, med Ivecos center af eksperter, som dermed kan gribe ind, som om de var på stedet. 
 
En ny tilbehørslinje
Den nye serie af tilbehør til Ny Daily er meget omfattende og tilbyder den højeste kvalitet i både materialer og fremstillingsproces; større sikkerhed for transportvirksomheder, chauffører og fodgængere og omfattende mulighed for kundetilpasning, der lever op til ethvert behov og får køretøjet til at skille sig ud.
Gulvbeklædningen i lastrummet i Ny Daily kan nemt fjernes takket være drejelåsen, som dog forbliver fast forankret under brugen takket være materialernes høje kvalitet. Pladerne giver bilen den bedst mulige beskyttelse, da de er ekstremt stærke og modstandsdygtige over for fugt, kemikalier og ridser. Bagagerummet, som omfatter et bredt udvalg af tilbehør, egner sig perfekt til enhver konfiguration og akselafstand. Ny Daily har også et komplet beskyttelsessystem: det omfatter en "pushbar" og sidebeskyttelsesstænger, der er udviklet til at øge den aktive og passive sikkerhed for køretøjet og fodgængerne i tilfælde af påkørsel.
Ivecos spoilere, der er kendetegnet ved et frækt design, er lavet af innovativt materiale og monteres med lethed på køretøjets tag. De er justerbare og skal ikke afmonteret for at udskifte taglamperne. De er desuden en enestående løsning til at reducere brændstofforbruget uden at kompromittere designet og aerodynamikken.
 
Iveco
Iveco er et selskab i CNH Industrial N.V. koncernen, en global leder inden for kapitalgodesektoren noteret på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på den italienske børs’ Mercato Telematico Azionario (MI: CNHI). Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road anvendelser, militæret og civilforsvaret. Iveco har over 27.000 ansatte og producerer køretøjer med brug af de nyeste teknologier i 11 lande over hele verden, i Europa, Asien, Afrika og Latinamerika. Fem tusinde salgssteder og serviceværksteder i over 160 lande garanterer teknisk support overalt, hvor der er en Iveco-lastbil er på arbejde.
 
For yderligere oplysninger om Iveco: www.iveco.com
For yderligere oplysninger om CNH Industrial: www.cnhindustrial.com